Maminky zo Sabinova a okolia na pokecanie?
Ahojte maminky zo sabinova a okolia najdu sa medzi vami internet chtive na občasne pokecanie????? JA som sabinovčanka na MD maminka 2 deti 2,5r chlapčeka 5,5r dievčatka .............
Fajn vedela som všetko a z hudobnej mam 3 to je najlepšia znamka v triede tu sme dostali asi 4 baby ostatok 4 8 dievčat opakuju skušku .......................
takže sa normalne čudujem aka som dobra nie že dobra ale dobre som tipla o 2 tyž som si dala skušku z psychlogie a pred vianocami dam ešte z metodiky,dramatiky nech mam po sviatkoch pokoj 😒 taký čiastočný lebo zo školy si vydychnem asi až začiatkom juna 😖 😖 😖 no ale čo
Taka som dnes unavena idem ešte variť bo malý doma a žehlenie tak do toho by sa mi trebalo tiež pustiť lebo zajtra a piatok nemam šancu mam objednane kočky na stužkove 😕
🙂 Ahojte baby, som tu prvy krat, celkom sa mi tu paci, pokecame dufam. Som so SB, 2deti starší chlapec 4 roky a slecna 4 mesiace. Nakuknem zajtra, len som sa chcela predstavit. 😀 😀 😀
..evka no si sikovna.....nie je podstatna znamka..hlavna vec ze to mas urobene 😉
..no tak nech mas uz skusky urobene...a vazne vianoce je lepsie prezit s pocitom ze sa ti ucit netreba
..no ja som dnes bola vonku s drobcom celkom prijemne bolo az som bola prekvapena bo vsade hlasili dazd, mrholenie ci vietor
Ahoj, tak neviem co sa mam predstavovat, matka na materskej. Dnes som mala perny den tak sa nemam s cim ani chvalit. Aky bol den? 🙂
.....den ako na materskej dovolenke..vlastne uz len rodicovskej 😀 .......takze ziadna velka zmena.......a ked vidim ake pocasie hlasia nabuduci tyzden tak fakt to vidim ze uz budeme sediet len doma...dnes bolo vcelku fajn a men isli ruky odmrznut 😒
Terka ked sme pri pizzi... som pocula ze vraj grand od januara konci.. 🙄 ☹ ☹ ☹
Evi - sikovnica 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
vojtecka vitaj 😉 😉 😉 😉 😉 😉
..akoze dufam danka srandujes ..lebo ja inu ako z grandu pizzu nechcem.....danka ako si sa taku novinku dozvedela?
..verim ze je to len zly poplach.....kde pojdem do oho bowlingu..kde sa mi absolutne nepaci 😒 .....a aj nechuti mi...a atriu ani nehovorim...tam sa sice dobre sedi .......ale pizza ci cestoviny...su nanic, apson pre mna.....a o obsluhe ci spravani obsluhy ani nehovorim 😒
Tiez som pocula ze Grand konci, vraj niekto kupil tu budovu a nepredlzil im najom. Tak neviem co je na tom pravda.
... to s tym Gandom pocujem prvy krat...snad nebude pravda... prajem pekny den mamkam v SB
a este som sa chcela spytat...chodite niektora do materskeho centra? ake to tam je?... ja by som asi aj zasla ...uz mi zacina doma sibat... ☹ hlavna v tych chladnych dnoch...
...kingstonka tak aj ja nad centrom uvazujem pocas zimy sak mne uz sibe aj teraz 😀 ...juj ale neviem ao funguje musim pozriet sak kazdy den idem okolo neho
..tak ak skonci grand tak mesto sabinov je zakapane este viac.....asi majitelia atria sa dobre modlili a modlia sa nadalej len aby grand skoncil 😀 ......juj ja mam na atrium tazke srdce a napriek tomu tam zajdem...ked uz ic ine neostava 😒
...jedina vyhoda atria...ze tam zajdem aj s kocikom... 😒 ... sa mi zda ze MC funguje utorok streda..len nevim ci tam chodia aj mamky s takymi malymi detmi ako mam ja
..presne vyhoda atria....ze vojdem aj s kocikom tot vsjo...a este mam rada ten krb tam 😉
...noa skocikom sme tam fakt uz dlho neboli...a pri nasej malej je to jedno...v kociku neobsedi...takze zabudnime u nas momentalne na nejkae kavicky a tak dalej 😉 ..leto bolo super
No WAW vitam nove pisatelky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
to snad nemyslite vážne Grand zatvarajú ???????????????nejak sa mi to nezda 😒 inač všetkým pekný vikend mužik svadbuje mna čaka rande zo žehličkou vysavačom................................
Terka to už teraz je v nedelu 1 adventna????? či mam už vytiahnuť adventný veniec či ešte nie 😅
ahojte baby
hlasim sa po dlhej odmlke,posledny tyzden som bola chora ako pes 😖 😖 tak blbo mi uz davno nebolo 😠 😠
to naozaj Grand konciii 😲 😲 😲 to nemyslia vazne 😠 😠 😠 to sa asi naserem a otvorim ja restiku 😀 😀 ale taku ,aby tam mali aj deti svoj kutik na hranie,teda baby friendly 😝
vitam nove mamicky 😉 😉 😉 😉 😉
a este ,MC je otvorene utorok a stvrtok,od 9 do 12tej....my tam 😉 zvykneme chodievat,tak sa mozeme dohodnut a stretneme sa tam 😉 😉
a ci tam chodia aj male deticky???no teraz tam take male babo nemamae ale ja som chodila s malou aj ked mala len 2 mesiace,aspon tam prides kingstonka na ine myslienky a pokecas s mamickami abudes to mat lahsie lebo nebudes musiet robit rozhodcu medzi tvojim babom a ostatnymi detickami, 😀 😀 😀
..tak si dame rendez-vous v MC.
..LEnka ako mala, prisl jej na nieco preco mala tie flaky ci vyrazky?...a s tou restikou ta beriem za slovo. 😉 aspon by s detmi sa dalo kde ist aj v zime.....nemame azda narok ist niekam na kavu najest sa 😉
Terka to som myslela že dnes ako viken že čo robim cez vikend ta čo nechapačka či prepracovačka 😅 😅 😉 😉
Leni otvor a budeme chodiť k tebe 😉 😉 😉 😉 😉 ozaj tu nemame nič ☹
Dnes si objednam na večer pizzu normalne od včerajšej debaty mam na nu velku chuť a kedže mužik doma nieje tak budeme mať viac 😀 😀 😀 😀 😀 dnes je vonku poriadna kosa no darmo zima je tu ...kupujete už pomaly darčeky či ako obvykle na poslednu chvilu dajte dake typy vobec neviem čo................. ☹
..evka zima je tu....no v noci prsalo 😒
..evka vies asi nechapacka...sak som na materskej 😀
..darceky...deti uz neico maju, no s muzikom ot bude tazsie....no chcem to mat uz z krku tak o 2 tyzdne....potom uz len co mi budhcne do oci 😉
😀 😀 😀 Teri ved mužik ma euro penaženku ta čo mu ešte chceš 😀 😉 😉 😉 😉 😉 no a rano lad mužik šiel na svadbu do Demjaty tak nech sa v noci nič nedeje ja mam taký strach ked chodi z dialky domov a ešte take cesty ☹ ☹ ☹ ☹ ale vravela som mu že keby bol velmi unaveny nech ide do svokry tam to ma poblizku no vieš ani ty nemusiš urobiť chybu a .....radšej ani nemyslim bo ja furt tak stresujem no ale ktora z nas sa neboji že
ahojte baby ukecane 😀 😝
no taka detaka restika by bodla ,ako maju vPrahe,Brne,len ktovie,ci by sa to tu uzivilo 😖 😖 je to predsa trosku zaostalejsie mesto,no dufam,ze teraz ma tu niekto 🙄 😕 za moje reci ale naozaj nic tu nie je ,ani poriadne ihrisko pre deti a pritom je tu vela mladych rodin s detickami 😢 😢
a vonku je teda naozja riadna kosa,ja som dnes bola v solarku,tak som sa trosku zohriala a aj vitaminu d dala do tela a hned mi je lepsie 😉
a darceky????ani nehovorte,ja idem zajtra do kosic,v pondelok mam nejake vysetrenia a tak idem do dracioka malej babiku chou-chou kupit,ona len o tej basni a malemu lego duplo poziarnu stanicu a poziarne auto,on len zas o tom sniva a myslim,ze staci,ved hraciek maju dost a zas kvoli jendemu dnu nakupit hluposti ☹ a muzickovi asi navigaciu do auta,ved ani na 30som mu nic poriadne nedlaa 😔 🤐 😕
No moje deti nemaju vyslovene želenia tak o to mam to ťažšie ked idu reklamy toto by som chcela toto sa mi pači ale nič konkretne tak neviem ....... 😒 budem musieť isť do lidlu došli mi vajička džus .......sice mojmu zdravotnemu stavu to moc nepomože ale čo už 😒 😒
Evi,to poznam ja akurat doberam atb a stale kaslem ako tuberak a najhorsie je to ked pridem z von alebo v noci,az ma pdo rebrami boli 😠 😠 tak moje maju nastastie zelania a tym mam darceky vybavene
a este terka,tak mala ide na krv 12teho zo zily,tak uvidime podla vysledkov,ci to bolo z ATB

Evka ako sa mas, ako si dopadla?