icon

Maminky zo Sabinova a okolia na pokecanie?

vka
19. feb 2007

Ahojte maminky zo sabinova a okolia najdu sa medzi vami internet chtive na občasne pokecanie????? JA som sabinovčanka na MD maminka 2 deti 2,5r chlapčeka 5,5r dievčatka .............

danuska24
25. jan 2009

my so svokrovcami, svagrinou a obcas jej frajerom 😀 😀

janazuza
25. jan 2009

tak máte veselo 😀

janazuza
25. jan 2009

😀 😀

dioliana1
25. jan 2009

cawko 😀

janazuza
25. jan 2009

ahoj

dioliana1
25. jan 2009

janazuza: kde si, v ktorých témach, bo ta tu nejako často nevidim? 😀

janazuza
25. jan 2009

sekčovsé mamičky..., ale aj v paragrafoch a chdím aj na modrú strechu 🙂

danuska24
26. jan 2009

dnes som bola na katastri, uz mesiac nam tam drzia papiere a este stale ich nemam 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ze mozno o mesiac.... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

bznka
26. jan 2009

Ahoíjte...tak ako zaciatok tyzdna?

pozram ze ste sa tu rozkecali 😉

vka
autor
26. jan 2009

Začiatok tyždna ????v praci aj napriek bližiacej sa chripke plny počet detureniec, zastupujem kolegynu takže dosť perno ...po večeroch sa snažim do hlavy natlcť pedagogiku a psychologiu a tak lahnem do postele a ani neviem ako zaspim inač počasičko o ničom pridavam sa k tužiacim po lete 😉

bznka
26. jan 2009

...no tak vo skolkacha v skolach su vsi 😒 , keby ma na to neupozornila suseda tak o tom ani nevivem..nechapem preco ucitelky o tom nehovoria, tak musim kupit pre prevenciu stevkoci sampon..verim ze rodicia pristupia k tomu problemu zodpovedne anebudu deti davat do ksolky ak najdu doma ze ma vsi

...potom su kiahne a samoska zacinajuca chripka...tak teraz len cakat cco nas chyti z toho.

janazuza
26. jan 2009

danuska, kastaster v Sabinove? tam si bola?

dioliana1
26. jan 2009

bznka: jéééééééééééj aj ty máš Števka..... 😀 😀 😀

danuska24
26. jan 2009

ano v Sabinove..

kingstonka
27. jan 2009

ahojte.... tak kataster som vcera navstivila aj ja -nstastie rychlo a bez problemov... dnes nas caka ockovanie- to taaaak nemam rada ☹ ... manzel ma o 2 dni narodeniny a este nemam darcek- mala ma rok o 4 mesiace a pre nu uz darcek mam 😀 😀
pekny den

janazuza
27. jan 2009

danuska ja somna katastri bola vybavená skoro( boli celkom fajn) som prekvapená- ved papiere sú povinný vydať_ tuším je to aj v zákone asi do 30 dní od podania...
... Náš malý má zajtra 5 rokov 😀 ( ale to skoro ubehlo....)
vka Ty študuješ?

danuska24
28. jan 2009

oni robia digitalnu mapu a tak mi vravela ze nevydavaju LV, ked som povedala ze kamarat uz ma tak nakoniec z nej vyliezlo ze vydavaju ale iba pre intravilan a pre extravilan nie.. aj ked nerozumiem preco pre in. ano a ex. nie.. ale buduci tyzdnen sa tam chystam zase ze ako pokrocili 😀 😀 😀

danuska24
28. jan 2009

Slavkovi blahozelame 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

danuska24
28. jan 2009

mala spinka, akurat som dorobila mäso.
Evi zijes?

vka
autor
28. jan 2009

Žijem!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnešným dnom som v škole ukončila 1 skuškove obdobie moje prebdene noci skončili s jednotkami tak som spokojna ....druhe skuškove ma začať v polovici marca takže konečne kus kludu ako som spominala ideme na ples tak zajtra si idem pokupiť nejake vecičky napr naušnice lebo tie čo som mala k jednemu krasnemu nahrdelniku nemožem ani za svet najsť 🙄

Jani študujem a su chvile keby som s tym najradšej hodila pripajam sa ku gratulantom Všetko naj Slavko 🙂 🙂 🙂

vka
autor
28. jan 2009

Terka inač aj Dianka ma v slovničku napisane prezrite hlavy vyskytli sa vši 😲 no ja som jej včera vyčesavala a chvala bohu nemala nič musim ešte aj dnes lebop ked nahodou tak dostanem aj ja a s mojich vlasov tak to by nebola hračka sa ich zbaviť to si nechcem ani predstaviť 😅

janazuza
28. jan 2009

Ahojte 🙂
Ďakujemeeeee za priania 😀
Piekli sme tortu, ale malý ani neochutnal( on nemá rád koláče, radšej lízatka 😀 😀 😀 )
Vka gratulujem ku skúškam 😀

malý sa vytešoval, v školke dostal HOPLA😀
Dnes sme mali rodičovské_ čakala som, že sa nezmestíme do telocvične a nakoniec sme všetci sedeli. 😒

bznka
28. jan 2009

GRATULUJEM OSLAVENCOVI A AJ NASEJ STUDENTKE.

..nakoneic som si stevka toho tyzdan nechala doma.....nejako sa mi nepozdvala ale nic mu nie je.....ale nechem aby neico doniesol domov a aby sme to schytali aj my.

vka
autor
28. jan 2009

😉 😉 dik

danuska24
28. jan 2009

blahozelame 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

danuska24
29. jan 2009

dobre ranko 😀
kraaasne pocasicko 😀

bznka
29. jan 2009

pocasick je naozaj skvele..ja som po sneho a toboz nie takom uz netuzila vobec

danuska24
29. jan 2009

no daco mi hovor..... 😝 😝

janazuza
29. jan 2009

ahojte.
T omáme Vianoce či čo, asi sa zima pomýlila 😀
Dnes prišiel malý zo školky celý mokrý- boli vonku.A ešte sa tak spotil, že ho učka musela prezlicť( ešteže má v skrinke náhradné oblečko). Ked som bola na obed po neho , ešte mal vlhké vlasy. nechápem, že sa tak potí.... všetky deti v pohode a náš spotený - tielko sa dalo žmýkať 😖

danuska24
30. jan 2009

ahojte. co nove? 😉