Navštevujú vaše deti lesný klub Svetluška v Sabinove?
Ahojte, viem ze to je asi mala pravdepodobnost, ale nenajde sa tu niekto, koho deti navstevuju tuto skolku?
@anonym_autor aj mňa by zaujímalo... sú perfektní
@anonym_autor príďte sa pozrieť majú DOD dnes a zajtra budú tam aj rodičia v stredu, je to poobede môžte sa s nimi porozprávať, vidieť ako fungujú a spýtať sa čo vás zaujíma. @anetttka123
@anonym_autor príďte sa pozrieť majú DOD dnes a zajtra budú tam aj rodičia v stredu, je to poobede môžte sa s nimi porozprávať, vidieť ako fungujú a spýtať sa čo vás zaujíma. @anetttka123
@endzi83 ahoj..ďakujem Ti za odpoveď... nestihli sme to.. tak asi až na prázdniny sa pridáme 😉 tvoje deti navštevujú Svetlušku? V akom veku sú? Moja dcéra bude mať 6r a syn 3
@endzi83 ahoj..ďakujem Ti za odpoveď... nestihli sme to.. tak asi až na prázdniny sa pridáme 😉 tvoje deti navštevujú Svetlušku? V akom veku sú? Moja dcéra bude mať 6r a syn 3
@anetttka123 ahoj, moja dcéra to žiaľ nestihla zažiť. Dcérka chodila na farmu na dvore. Teraz už je školáčka. Občas tam vypomáham, je to tam super - komunitné.
Moja dcera tam chodi uz treti rok, uz bude predskolacka. Za mna velka spokojnost. Ked vidim, ako tie deti medzi sebou komunikuju, funguju, pomahaju si, neboja sa vymyslat vlastne riesenia, a zaroven si vazia prirodu okolo seba... Podla mna toto je to nevyhnutne vzdelavanie pre vyzvy, co prinasa 21. storocie, a velmi ma mrzi, ze nas stat to neuznava a nepodporuje, tak, ako v inych krajinach :/
Lesny klub do kazdej dediny aj mesta! :D https://www.lesnekluby.sk/
Moja dcera tam chodi uz treti rok, uz bude predskolacka. Za mna velka spokojnost. Ked vidim, ako tie deti medzi sebou komunikuju, funguju, pomahaju si, neboja sa vymyslat vlastne riesenia, a zaroven si vazia prirodu okolo seba... Podla mna toto je to nevyhnutne vzdelavanie pre vyzvy, co prinasa 21. storocie, a velmi ma mrzi, ze nas stat to neuznava a nepodporuje, tak, ako v inych krajinach :/
@polalaaa jeej, som rada ze si sa ozvala. My sme nakoniec podali prihlasku, ale nemame este ziadne vyjadrenie 🤷🏼♀️ neviem teda ci s tym mam pocitat alebo nie, budem im musiet pisat. Chcela som sa ta opytat, ako vyzera ich bezny den? Kolko sprievodkyn maju? A ked su taketo extremne teploty ako teraz (alebo naopak treskuce mrazy v zime) travia tiez vsetok cas vonku? Alebo su aj pocas dna v jurte? 😊
@polalaaa co to stoji na rok? Prip.mesacne? Kiežby sa tento systém premenil na takyto

@anonym_autor aj mňa by zaujímalo... sú perfektní