icon

Navštevujú vaše deti lesný klub Svetluška v Sabinove?

21. apr 2026

Ahojte, viem ze to je asi mala pravdepodobnost, ale nenajde sa tu niekto, koho deti navstevuju tuto skolku?

anetttka123
21. apr 2026

@anonym_autor aj mňa by zaujímalo... sú perfektní

endzi83
28. apr 2026
@anetttka123

@anonym_autor aj mňa by zaujímalo... sú perfektní

@anonym_autor príďte sa pozrieť majú DOD dnes a zajtra budú tam aj rodičia v stredu, je to poobede môžte sa s nimi porozprávať, vidieť ako fungujú a spýtať sa čo vás zaujíma. @anetttka123

anetttka123
4. máj 2026
@endzi83

@anonym_autor príďte sa pozrieť majú DOD dnes a zajtra budú tam aj rodičia v stredu, je to poobede môžte sa s nimi porozprávať, vidieť ako fungujú a spýtať sa čo vás zaujíma. @anetttka123

@endzi83 ahoj..ďakujem Ti za odpoveď... nestihli sme to.. tak asi až na prázdniny sa pridáme 😉 tvoje deti navštevujú Svetlušku? V akom veku sú? Moja dcéra bude mať 6r a syn 3

endzi83
4. máj 2026
@anetttka123

@endzi83 ahoj..ďakujem Ti za odpoveď... nestihli sme to.. tak asi až na prázdniny sa pridáme 😉 tvoje deti navštevujú Svetlušku? V akom veku sú? Moja dcéra bude mať 6r a syn 3

@anetttka123 ahoj, moja dcéra to žiaľ nestihla zažiť. Dcérka chodila na farmu na dvore. Teraz už je školáčka. Občas tam vypomáham, je to tam super - komunitné.

polalaaa
16. jún 2026

Moja dcera tam chodi uz treti rok, uz bude predskolacka. Za mna velka spokojnost. Ked vidim, ako tie deti medzi sebou komunikuju, funguju, pomahaju si, neboja sa vymyslat vlastne riesenia, a zaroven si vazia prirodu okolo seba... Podla mna toto je to nevyhnutne vzdelavanie pre vyzvy, co prinasa 21. storocie, a velmi ma mrzi, ze nas stat to neuznava a nepodporuje, tak, ako v inych krajinach :/
Lesny klub do kazdej dediny aj mesta! :D https://www.lesnekluby.sk/

autor
30. jún 2026
@polalaaa

Moja dcera tam chodi uz treti rok, uz bude predskolacka. Za mna velka spokojnost. Ked vidim, ako tie deti medzi sebou komunikuju, funguju, pomahaju si, neboja sa vymyslat vlastne riesenia, a zaroven si vazia prirodu okolo seba... Podla mna toto je to nevyhnutne vzdelavanie pre vyzvy, co prinasa 21. storocie, a velmi ma mrzi, ze nas stat to neuznava a nepodporuje, tak, ako v inych krajinach :/

@polalaaa jeej, som rada ze si sa ozvala. My sme nakoniec podali prihlasku, ale nemame este ziadne vyjadrenie 🤷🏼‍♀️ neviem teda ci s tym mam pocitat alebo nie, budem im musiet pisat. Chcela som sa ta opytat, ako vyzera ich bezny den? Kolko sprievodkyn maju? A ked su taketo extremne teploty ako teraz (alebo naopak treskuce mrazy v zime) travia tiez vsetok cas vonku? Alebo su aj pocas dna v jurte? 😊

anetttka123
10. júl 2026
@polalaaa

@polalaaa co to stoji na rok? Prip.mesacne? Kiežby sa tento systém premenil na takyto