Otvorili by ste králičiu kaviareň v Sabinove?
Ahojte,
už dlhšie premýšľam nad tým, že by som si raz otvorila malú králičiu kaviareň v Sabinove. Doma chovám zakrslé králiky a chcela by som vytvoriť útulné miesto, kde by si ľudia mohli dať kávu, čaj, domácu limonádu alebo dezert a zároveň stráviť čas s králikmi.
Zatiaľ je to len nápad, preto by ma zaujímal váš úprimný názor.
* Prišli by ste do takejto kaviarne?
* Myslíte si, že by mala v Sabinove šancu uspieť?
* Čo by vás motivovalo prísť?
* Čo by vám naopak prekážalo?
* Aké občerstvenie by ste v takejto kaviarni privítali?
Budem veľmi vďačná za každý názor a konštruktívnu kritiku. Ďakujem. 🐰☕
Za mna je spojenie zvierat a jedenia absolutne neprijatelne kvoli hygiene, nechcela by som si v kolaciku najst zajaciu srst. Za mna teda z toho dovodu nie.
Nesla by som, nemam rada take zvieracie kaviarne aj ked mam rada zvierata ale nepotrebujem ich mat pri sebe v kaviarni. A Sabinov mam od ruky. Skus sa toro spytat na FB v nejakej skupine mesta Sabinov ak ma, tu najdes malo ludi zo Sabinova alebo blizkeho okolia.
Nebude to fungovat ak tam budes priviazana ako pes u boudy. Ziadne dovolenky ziadne odbehnutia a pod
To vela ludi nevyriesi a dopadne to zle
Ekonomika pôjde dole, ľudia budú šetriť a bežné prevádzky budú mať problém vôbec prežiť a nie to ešte špecializované kde si vopred znižuješ počet potencionálnych zákazníkov ktorým by vadili chlpy a zvieratá pri káve.
Ekonomika pôjde dole, ľudia budú šetriť a bežné prevádzky budú mať problém vôbec prežiť a nie to ešte špecializované kde si vopred znižuješ počet potencionálnych zákazníkov ktorým by vadili chlpy a zvieratá pri káve.
@anonym_f29863 praveze v casoch krizy prosperuju zmrzlinarne a podobne ako stale ako tak dostupny luxus. Ak chces decku urobit radist nezoberes ho na Seychelly ale do miestnej zmrzlinarne
@anonym_f29863 praveze v casoch krizy prosperuju zmrzlinarne a podobne ako stale ako tak dostupny luxus. Ak chces decku urobit radist nezoberes ho na Seychelly ale do miestnej zmrzlinarne
V Sabinove? Nie. Však to je diera
@martinmmartin
@martinmmartin keď prídu obaja rodičia o prácu tak deti nazbierajú lesné plody a mama upečie koláč, to bude ich radosť a nie sedieť v kaviarni a cukrárni
alebo ak pôjdu tak len párkrát za rok, za vysvedčenie, alebo na sviatok
Zajace dosť zapáchajú, neoslovila by ma taká kaviareň.
@zuzana2910 zajace nezapachaju, iba ich trus ako trus ci hovno kazdeho ziveho tvora aj cloveka 🤔
Nesla by som, nemam rada take zvieracie kaviarne aj ked mam rada zvierata ale nepotrebujem ich mat pri sebe v kaviarni. A Sabinov mam od ruky. Skus sa toro spytat na FB v nejakej skupine mesta Sabinov ak ma, tu najdes malo ludi zo Sabinova alebo blizkeho okolia.
V Sabinove isto nie, vo vacsom meste to moze najst svoju klientelu. Ja osobne to nie som 🙂 plne suhlasim s komentarom @anonym_4a76ea.
Ale ja teda celkovo nie som ani na macacie, ani na jogu s psikmi a tak 🙂.
V zahranici ficia puppy jogy, ale to skor pre deti a teens.mozno take nieco so zajkami by sa chytilo v BA , ale sabinov tazko.Ja som bola raz v macacej kaviarni ,ale teda viac som sa nevratila , bolo to divne, taky spinavy pocit som mala.
Za mna je spojenie zvierat a jedenia absolutne neprijatelne kvoli hygiene, nechcela by som si v kolaciku najst zajaciu srst. Za mna teda z toho dovodu nie.
@anonym_05ffd6 👍👍👍 konečne
Zajace dosť zapáchajú, neoslovila by ma taká kaviareň.
@zuzana2910 králiky sú druhé najvoňavejšie zvieratá na svete. zapácha ich moč pokiaľ nie je dostatočne čistené wecko a keď značkujú teritorium (čo sa eliminovať kastráciou)…
Neviem kolko klasickych gastro prevadzok za posledny cas skrachovalo v Sabinove, ale tam nie je potencial aby si mala tolko zakaznikov aby to bolo udrzatelne. Obzvlast s tak specifickym prostredim pre specificku klientelu. Sabinov je naozaj malicke mesto s nizkou kupnou silou a od tej sa vsetko v gastre odvija.
Zaujimavy napad. Ked chovas zakrsle kraliky, preco neotborit taku kaviaren v BA? Este to v BA nie je a je to mesto s najvacsim potencialom pre tvoj napad.
Ja by som prisla pozriet aj v Sabinove, ale vacsina SK chodi do BA.
A este mozno jeden pohlad. Takychto specifickych veci je na vychode malo,ale to neznamena, ze klientela musi byt nevyhnutne z SK. Blizkost hranice s PL je dost zaujimava a teda im sa dari ekonomicky omnoho viac ako na SK. Od PL hranic je to do SB cca 35min (za tolko neprejdes z jednej strany BA na druhu).
@rokan Ja nie, ja urcite do takej zvieracej kaviarne by som nesla. Nie, nic pre mna.
V Sb neprežiješ ani so skvelou kaviarňou a nieto s králikmi... tam mnohí ľudia žijú biedne, od výplaty k výplate... za mňa veľmi zlý nápad, resp lokalita. Ja by som tam nešla určite a mám rada zvieratká.
V Sabinove? Nie. Však to je diera
@martinmmartin
@anonym_aaa2ee
Budes musiet davat pozor aby ti ich nezjedli
Ja som bola v mačacej kaviarni v KE, stačilo raz ...
Zvierata mam rada, ale urcite nie ku kolacu a kave 🤮

ja by som išla, mám rada zvieratá. Ale v Sabinove to nemá žiadnu budúcnosť, to skôr v BA...