Podmienky a starostlivosť o zvieratá na farme Humanita?
Zdravim, bol tu uz niekto? Su podla vas podmienky OK? Bola som tam ale mne nepride že je o všetky zvierata postarané , mačky su v zlom stave doškriabane alebo zanedbané, plazy vnútri nezapezpečene akvarka nečistené a malé priestory, tak isto aj malá klietka pre zajace/morčatá, kone somáriky atď vyzerajú byť OK. Vaša skusenosť? Podla vas podať niekde podnet?
Nikdy som tam nebola, takže neviem. Aj sa ti zdá, že o niektoré zvieratká nie je adekvátne postarané, urob si fotodokumentáciu a podaj podnet na regionálnu veterinárnu a potravinovú správu.
Milá autorka dúfam že si patrične prispela na dobrovoľnom vstupe, či len hejtovat vieme?
Milá autorka dúfam že si patrične prispela na dobrovoľnom vstupe, či len hejtovat vieme?
@anonym_d25a38 Milý anonym, toto nie je hejt typu že nemajú peknú tabuľku, tu ide o zvieratá a starostlivosť o ne, a predstavte si že som doniesla vrece jedla pre zvieratká 🙂 len riešim že či je to v súlade keď napr. tam môžu aj deti a vedia si otvoriť terárko s hadom
@anonym_autor chodievali sme tam s detmi velmi casto ked boli male. V prvom rade ten majitel to robi absolutne nezistne, ziadne povinne vstupne, a po druhe, kopec zvierat je tam takych, ktore uz len dozivaju alebo sa o nich nikto nestaral. Aj kone take mali. Ano nie je to tam tip top ale o zvierata sa staraju urcite.
@katkaseiner chápem myslela som že tam su asi aj staršie atď, mohol by pán kludne zaviesť vstup povinný keby aj len 2eurá, ono hlavne tie plazy sa mi zdali nečistené a podobne, rozumiem že je vela tam toho ale tak predsalen
Dcéra tam má ustajneného koňa, už niekoľko rokov. Druhá dcéra tam bola dva roky po sebe v tábore. Nikdy som od nich nepočula, žeby mali podozrenie že sa nestarajú o zvieratká. A ktomu otvoreniu terárka, tak snáď ste tam boli s deťmi vy a dali ste si patrične na nich pozor.
Poslala som to dcére a toto je jej odpoveď. Klamať neklame, bola som tam viac krát aj ja.
@misuliacik81 ďakujem za info teda 🙂 v poriadku, hrozne že tam ludia nechaju zvieratka len tak
@anonym_autor my chodievame na túto farmu už vyše 20rokov a môžem povedať,že síce sa vám môžu zdať niektoré časti alebo zvieratá zanedbané,ale ako už bolo spomenuté,tak farma žije len z dobrovolných príspevkov a z pár akcií,ktoré majú v lete.Pravidelne im pri bráne niekto vyhodí mačiatka,psov,králikov,morciatka a neviem čo ešte a taktiež už tam mali aj dovezenú chorú ťavu,kone a celkovo zvieratá na dožitie. O farmu sa stará majiteľ a pár dobrovoľníkov.Majitel je veľký dobrák,oni nejedia ani mäso a naozaj ak nemáte ako pomôcť,tak im zbytočne nerobte problémy.
Majú voľný vstup pre ľudí,deti…. S takym ľudským prístupom by snáď neubližovali zvieratám. Radšej im pomôcť, ako ublížiť. Potom v tej Šali nebude naozaj už nič.

@anonym_autor chodievali sme tam s detmi velmi casto ked boli male. V prvom rade ten majitel to robi absolutne nezistne, ziadne povinne vstupne, a po druhe, kopec zvierat je tam takych, ktore uz len dozivaju alebo sa o nich nikto nestaral. Aj kone take mali. Ano nie je to tam tip top ale o zvierata sa staraju urcite.