Kúpim auto do 1000e
Ahojte viem ze to je blbosť nepredava niekto auto za 1000e s priateľom od vcera hľadáme aj ked volame nedviha ju alebo je predané nase sa pokazilo a uz sme doňho vela investovali auto potrebujeme uz len kvoli priateľovej práci a dcere keďže aj priateľ za pracou musi cestovať a kedze niekedy pride domou az na dalsi den je to náročné ďakujem dúfam ze ma tu ľudia hneď neodcudzia
@majkeel bohuzial ked niekto nemoze dat viac a auto potrebujeme surne viete niektory daju na bazos ale daju cisla a maju ich bloknute
@majkeel a u nas sa neda motor opravit a to nas vide viac ako nove auto takze asi tak
@natalka25122017 a aké auto si predstavuješ? Benzín, diesel, konkrétna značka...? My máme auto, ktoré budeme posúvať, motoricky je v poriadku ale už niektoré elektronické prvky nefungujú.
Ja budem predavat svoje je to mala fabia 1.2 htp je porobene netreba don investovat 2003 benzin rychle sikovne ak by bol zaujem len napiste odkial ste
@laila18 priateľ by chcel auto spolahlive a disiel keďže cestuje do prace 20km
@princeznasevera keby bolo disel tak by to šlo ale lepšie je pre nás diesel keďže si natankuje plnu nádrž a vydrží s tym niečo chodit do prace keďže do práce to ma 20km
@natalka25122017 no lenze pri diseli ak sa nieco pokazi su drahsie suciastky
@princeznasevera mi sme mali fabiu ale to sme si brali z AAA auto no bolo to nieco hrozne vsade olej tiekol výfuk prasknutý hnily nikdy viac sme povedali
@natalka25122017 ja mam auto z aaa a som spokojna slapr ako hodinky ale to auto malo lrn 2 roky stalo 10 tisic a prvy majitel. Starsie sa tam neoplatia kupovat
@princeznasevera my sme neboli spokojní
Kupte si staru octaviu 1.9 tdi, neznicitelny motor
@majkeel tu sme mali havarovali sme a veru tie su dobre motory mali sme 380tisic najazdené a išlo ako hodinky
1. podľa mna zlá skupina :D 2. 1000€ je za auto žalostne málo, to budete robiť len na opravy a stále s tým chodiť do servisu. Chápem, že možno nemáte viac na lepšie auto, ale je lepšie počkať, zainvestovať, aby potom neboli problemi s tým
@natalka25122017 diesel na 20km trasy?Asi o autach vela neviete.auto do tisicky nekupuj to bude auto na investicie
@natalka25122017 na FB je milión skupín. Napr: autá do 1000e. A iné. Vyhľadaj si.
Ďakujem už sme kúpili octaviu 1,9

S autom za 1000 eur skoncite na tom s opravami ako s tym predoslym. Spocitajte si kolko vas stali opravy stareho auta, k tej sume pridajte 1000 eur a potom za to kupte auto.