MUDr. Natália Benovičová Dobošová - gynekológ - pôrodník

nikollettt
13. apr 2022

Dobry den poprosila by som keby ste mi napisali skusenosti s pani dr. Ci ma vsetko vybavenie v ramci svojej amb. ,po odbornej stranke ci ste spokojne a ci by ste ju ako gynekologicku odpurucali ci je ustretova empaticka citliva…? Dakumem pekne zs recenzie

marianna_peskova
13. apr 2022

Odporúčam ju všetkými desiatimi. Je veľmi príjemná a profesionálna. A sestrička je tiež úžasná.

nikollettt
autor
20. apr 2022

@marianna_peskova a objednava sa u nej na presny cas alebo sa musi cakat?lebo volala som tam a sestricka ma hned zrusila ze mam prist osobne a zlozila ziadne info ani nebolo mozne zistit.bud mala vela prace alebo je taka?🤪😝
Pripadne ci ma vsetko pozrebne vybavenie ?

marianna_peskova
21. apr 2022

@nikollettt Neviem, ktoré konkrétne vybavenie máš ma mysli, ale ak myslíš ultrazvuk a monitor, tak ten má. Keď som bola tehotná, chodila som k nej až do pôrodu. Aspoň nebolo potrebné chodiť na pásy do nemocnice v čase korony a byť medzi chorými ľuďmi.
Sestrička je veľmi milá, asi si vystihla to jedno percento času, kedy bola v strese.
Objednajú ťa na určitý čas, ale aj tak tam niekedy čakám aj hodinu.

nikollettt
autor
21. apr 2022

@marianna_peskova dakujem pekne chcela som sa popytat ale rovno mi zvesila telefon 😝ze vsetko osobne. Cize neda sa na presny cas..a lieky aspon predpisuje elektronicky?pripadne ma vysoke ceny za ukony?

marianna_peskova
21. apr 2022

@nikollettt Dá ti presný čas návštevy, ale keď to niektorým ženám pred tebou trvá dlhšie alebo keď je nečakaná pohotovosť, tak na presný čas dovnútra nepôjdeš. A pri každej návšteve platíš podľa toho, o čo sa jedná. Ja jej cenník nepoznám, ale za bežnú prehliadku počas tehotenstva som platila do dvadsať eur.

nikollettt
autor
21. apr 2022

@marianna_peskova dakujem velmi pekne toto su info ktore mi chybali😜to je v pohode cena ja som u mojho platila max 50

nikollettt
autor
22. apr 2022

@marianna_peskova este posledna otazka pre recept treba chodit tiez osobne alebo predpisuje elektronicky?

marianna_peskova
22. apr 2022

@nikollettt Elektronicky.

fafa20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gesture
20. sep 2022

Jas s nou bohuzial nie som spokojna. Na zaciatku som bola, kedze to bola moja 1x gynekologicka. Trpim dlhodoba vaginalnymi mykozami ( ktore asi prerastli do chronickych) a odmietala ma na to liecit. Mala som preukazatelne problemy, takisto aj moj partner. Prestupila som k inemu gynekologovi a ten mi hned povedal, ze trpi mykozou a nastavil liecbu..Uvidime ako to dopadne.

gesture
20. sep 2022

Priatelovi sa po kazdom nechranenom pohlavnom styku objavilo svrbenie a iritacia. Ja som nemala svrbenie ale neustale vytoky a hrdovity biely sekret vo vnutri a aj vonku. Tvrdila mi, ze je to v poriadku..Neviem, mozno na ine diagnozy je v pohode.

lara8888
13. dec 2022

U Benovičovej ako prebieha vyšetrenie na antikoncepciu? Resp. Aké vyšetrenia robí pred predpisom?