Negatívna recenzia na veterinárnu kliniku SenecVET

nassud
9. feb 2025

‼️ POZOR PRÍDETE ZO ZDRAVÝM ZVIERAŤOM A ODCHÁDZATE Z MŔTVYM PSÍKOM V KRABICl‼️

Dobrý deň, neodporúčam nikomu aby využil služby tejto kliniky!! SENECVET !! Išiel som tam so psíkom na dentálnu hygienu, čivava mala 11 rokov. Doktor (MVdr) Halm zanedbal predoperacné vyšetrenia. Počúval ho len fonendoskopom, a na základe toho vyhodnotil že všetko je v poriadku a nie je žiadna prekážka podstúpiť anestézu. Po prebudení nastali komplikácie úž v aute mi psík dusivo kašľal. Dýchanie mal až do rana zrýchlené a povrchné. Keď som ráno volal do ambulancie tak mi bolo oznámené že sú to bežné príznaky po anestéze a že počkáme do večera. Večer keď sa to nezlepšilo, som psíka okamžite zaviezol na kliniku do Senca, kde ho vyšetrili a zistili že ma pľúcny edém. Povedali mi že sa to stava po narkóze aby som im psíka nechal na pozorovanie. Ráno mi oznámil doktor MVDr. Halm že psíka nevedia stabilizovať, následne som ho chcel preniesť do inej kliniky kde mi oznámili že MVDr.Halm zásadným spôsobom zanedbal predoperačné vyšetrenia, hlavne komplexne kardiovyšetrenie, zásadnú vec pred operaciou starsieho psika , nie ako MVDr. Halm odbil rýchlym vyšetrením fonendoskopom!!! Tiez mi dalsia veterinarka hned povedala, ze psik , ked kasle po anesteze ma v plucach edem a uz rano mi mali povedat , ze ho treba hospitalizovat. !

Každý veterinár s ktorým som to spätne konzultoval, považoval takýto prístup za absurdný až AMATÉRSKY❗️

Psík bol v tak zlom zdravotnom stave, že sa nedal transportovať do inej kliniky. Do rána pred tým zdravý psík v tejto klinike zomrel v zlých podmienkach a v klietke‼️

Teraz už viem, od viacerých veterinárov s ktorými som túto situáciu konzultoval, že dôsledne kardiovyšetrenie u starších psíkov, je absolútny základ bez ktorého žiaden seriózny veterinár anestéziu neurobí ❗️

➡️Neodporúčam túto kliniku a neodporúčam ani veterinára MVDr. Halm ⬅️