Vývoz žumpy - Senec a okolie
ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú firmu na vývoz žumpy v Senci? Sice nie som priamo zo Senca ale 7km vzdialená dedina.
No bývame tu už rok, zo začiatku nás vývoz stál u firmy Žumpár Pišta 40eur čo bolo ešte v pohode, ale prišla korona ceny sa začali navyšovať a po korone nám bolo povedané že vyššie uvedená firma sa spojila s firmou kanal mps a oni si pýtajú za vývoz 67eur čo nám príde už dosť..preto sa pýtam či nemáte skusenosť s inou firmou prípadne aj kontakt na ňu. Bola by som vám veľmi veľmi vďačna 🙂
@andrea_prestastna aj ja prosím kontakt
@silvicka247 ahoj, dvíha ten pán Vadocky na tom tc? Volala som mu viackrát a nedvíhal
@modrykonik03 tel. č. Vadocky 0903474866
Na tomto zdvíha pravidelne
Len treba objednať cca 3-5 dní dopredu inak nechodí
Prosím vás dnes nám bol pán Bryndza ťahať žumpu ( s ním som najspokojnejšia lebo stačí deň dopredu zavolať a na druhý deň príde, pri ostatných je treba volať to okolo 5 dní dopredu čo mi osobne moc nevyhovuje) no k veci..
Dnes mi oznámil že od 1.5. zvyšuje cenu z 50eur na 70eur... a zaujímalo by ma či aj ostatný ktorý chodia Vám ťahať zvyšujú ceny ?
Akoze pri takychto cenach ma vyznam si cisticku postavit...nakoniec to aj lacnejsie bude
@zooeynka my sme v nájme 😕 a ja som pri rozhodovaní žumpu považovala ako negatívum ale vtedy bola cena za vývoz okolo 35-40eur tak sme si povedali že to je ešte okej.. ale aby za rok (korona rok) zvýšili ceny zo 40 na 70 to je už dosť a žumpu dávame tahať každý mesiac a pol..
Takže my si bohužiaľ neporadíme tou čističkou lebo to spraviť nemôžeme..
@zooeynka aha, tak to som netušila že si niekto trúfne takto nelegálne robiť túto činnosť..
No tak niečo na tom asi bude 🤷♀️ ale hnevá ma to nakoľko tých 50eur ešte bolo takých akceptovateľných a keby zvýši cenu o 5-10e ale rovno o 20..
No asi obvolám iných aby som si zistila ako to je s tými cenami..
@maricam a koľko platievate vy za vývoz? Prípadne kto vám to chodí tahať?
Lebo my sme si dávali ťahať kanal mpk (mps neviem presne nazov už) a oni zvýšili na 70eur už minulý rok..tak sme prešli na pána Bryndzu ten bral najskôr 42 potom 50 a dnes mi oznámil že zvyšuje na 70e..
A teraz keď si to tak uvedimím tak asi naozaj je to tak že začal chodiť do tej čističky tak zvýšil na takú sumu ako oficiálna firma na vývoz
@natalianm toto je jedna z najvačších nevýhod týchto novovybudovanúch ulíc a nie len v okolí Senca..zo začiatku si to človek neuvedomí ako my že šak ok žumpa raz za mesiac ju dáme vytiahnuť.. a keď vidím ako majú plno že každý deň majú aj 20 domov tak neverím že nemajú slušné zisky pri sume 40-50eur za žumpu..
@natialianm takže aj iný zdražievajú..to je pecka 👍🤦♀️ a potom že to ludia riešia nelegalne a tahajú si žumpu sami do potokov, rolí,...
(samozrejme nie náš prípad ale viem že niektorí v tejto dedine to tak robia)
@nika_val Dakujem velmi pekne. My mame trativody s objemom cca 3 m3 a nam, ked pridu na ulicu, tak vytiahnu aj 3, kedze sa im zmesti aj 10-11 m3 do jedného auta, pýtajú si 40 € a furt sa musíme prosíkať, čo chcú zvyšovať ceny a takto keď vezmú na jedenkrát 40€ od jedného, tak za troch majú 120€ ..... skúsim toho pána Vadockého.....
@modrykonik03 no toto u nás sa nestáva že príde na našu ulicu a vyberie aj 2-3 naraz a nie preto že by sa mu to nezmestilo..
Minule som volala tomu Vadockému že by som súrne potrebovala vyviezť na tej a tej ulici, povedal že nemôže nemá kedy.. na druhý deň som išla do obchodu a on na našej ulici o 2 domy od nás 🤦♀️ nerozumiem prečo proste nemohol aj nám vyviezť 😀
A neviem ako je to teraz s tými cenami no minulý mesiac som bola tak trochu zhrozená keď mi povedali že idú z 50e na 70e ... neviem či aj Vadocký ale myslím si že aj ten nejak bude zvyšovať.. 😕
@nika_val on ked ma objenavky dopredu tak nepride a je jedno ze taha zumpu vedla vas, bud ste v poradi alebo cakate, pan rigo zvysoval teraz z 42e na 50e a cakam ze o mesiac zad povie viac. Uz nech je kanalizacia lebo toto je extrem
@andrea_prestastna no v tejto dedine sa o kanalizácii zatiaľ ani nehovorí 😕😕 neviem na základe čoho tak veľmi zvyšujú ale mohli by sa stopnuť 😀😀 aj keď jasné chápem zisk je zisk
@andrea_prestastna
Môžem sa spýtať kedy vám vyťahoval pan Rigo žumpu?
My sme ho volali na konci apríla a platili sme 42 a nehovorili žeby mali zvyšovať 🥺 Voláme ich raz mesačne...
A čo sa týka kanalizácií, zevraj je vybudovaná ale nie je dotiahnuta a nemôžu sa dohodnúť ohľadom čističky. Hlavná vec ze sa tam stávajú nové domy a keď sme sa boli pýtať žeby sme si chceli vybudovať čističku, tak nám ju hneď na obecnom úrade zamietli s tým ze mame čakať ze v najbližších rokoch bude dobudovaná kanalizácia 🤔
@lolinko volala som pondelok teraz po mesiaci a hovoril ze teraz ked pride v utorok dalsi tyzden tak uz za 50e
@andrea_prestastna tak to je ešte okej cena.. ja som koncom apríla volala p. Bryndzu a povedal že od 1.5. zvyšuje z 50eur na 70eur
Ak mate na mysli kanalizaciu v dedinke, tak tam sa na nej pracuje, ale uz 20 rokov, vazne. Vybudovana je, ale ani za 20 rokov sa nevedia dohodnut so susednymi obcami na cisticke. Tuto info ale nikto pri predaji nehnutelnosti nepovie:( Obec sa snazi tu cistiku vyriesit, ale je to vo hviezdach, nakolko uz ubehli 2 dekady..
Dávam sem rovno všetky kontakty kt som využívala kým som bývala v okolí SC. 🙂
Žumpár Bryndza
0903 202 339
Žumpár Karol Vadocky
0903 474 866
Žumpár Rigo
0905 624 943
@andrea_prestastna dobrý deň môžem poprosiť kontakt. Dakujem
@locika92 dobry vecer a na koho?
@locika92 viem že ste sa napýtali mňa, ale v príspevku nad vašim sú všetky aktuálne kontakty ktoré chodia vyvážať žumpu v okolí Senca
Bryndza - berie 70eur
Vadocký - 50 - 55eur
Rigo - 45-50 eur
Vadocký a Rigo treba volať cca 5 dní dopredu, Bryndza príde hneď na druhý deň ako mu zavoláte 🙂
Prosim vas, neviete ci Rigo chodi aj Hrubej Borse? Kde sidli? Ma nejaku stranku na webe, neviem najst. Dakujem.

@nika_val ďakujem 🙂