icon

Vývoz žumpy - Senec a okolie

erikava
29. aug 2020

ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú firmu na vývoz žumpy v Senci? Sice nie som priamo zo Senca ale 7km vzdialená dedina.
No bývame tu už rok, zo začiatku nás vývoz stál u firmy Žumpár Pišta 40eur čo bolo ešte v pohode, ale prišla korona ceny sa začali navyšovať a po korone nám bolo povedané že vyššie uvedená firma sa spojila s firmou kanal mps a oni si pýtajú za vývoz 67eur čo nám príde už dosť..preto sa pýtam či nemáte skusenosť s inou firmou prípadne aj kontakt na ňu. Bola by som vám veľmi veľmi vďačna 🙂

soniak27
3. aug 2021

@andrea_prestastna dobrý deň môžem poprosiť kontakt vďaka 😊

sunyrose
3. aug 2021

Zdravím, prosím, ja hľadám žumpára v Šamoríne..., vie mi niekto pomocť? Ďakujem pekne.

nika_val
3. aug 2021

@soniak27 na 2 strane pri konci v mojom príspevku sú všetky konktakty a aj od pani od ktorej pýtate vy 🙂 potom kúsok nižšie sú aj približné ceny ktoré boli platné v máji este
Viem že ste sa nepýtali mňa 😀 ale bývala som tam a všetky možné kontakty som hľadala a ako súkromníci sú len tí 3 čo som spomínala v príspevku. Potom už jedine len firmy ktoré to robia

soniak27
4. aug 2021

@nika_val ďakujem 👍😊

lil22
18. aug 2021

@nika_val dobry den, prosim Vas, ceny su este aktualne, neviete? Kde sa oplati cenovo najlepsie cca 10m3 mesacne?

nika_val
18. aug 2021

@lil22 nie som si istá či sú aktuálne ja som pred 2 mesiacmi odsťahovala 🙁
Za nás bol naj ten Bryndza ale ten teda ešte v máji riadne zdražel.. nám osobne nevyhovovalo že sme museli volať 5dní dopredu.. ak to vám nevadí a viete si to tak odsledovať tak potom asi sa riadiť iba podľa toho kto bude najlacnejší
Lebo ono sa to nezdá ale keď si to človek spočíta na konci roka je to dosť tie peniaze 🙁 len za 💩 dať 😀

marci77
Autor odpoveď zmazal
nika_val
28. okt 2021

@marci77 my sme bývali v nájme v Novej Dedinke a tiež najskor to bolo nejakych 40eur, potom 55eur a naposledy 70eur a to bolo každy jeden mesiac
Prať som sa snažila čo najmenej lebo práčka mala neskutočnu spotrebu ale ked sme si to spočítali kolko sme za 2roky nájmu dali za vývoz žumpy 🙈🤦‍♀️ a v tej dedine tiež ani chýru o kanalizacii

Už tam nebývame tam neviem na 100% na kolko sú tie ceny aktualne ale v maji boli eše taketo 🙂

marci77
28. okt 2021

@nika_val nooo veru, my tak kazde 2mesiace potrebujeme vyvoz, vodu sa snazime zbytocne neminat, no ale ked sme stale doma, neda sa to velmi 😅
....ale keby som toto vedela pri kupe pozemku, aka je s tym oštara, urcite by som zvazila kupu nejakeho ineho pozemku, kde je aj kanalizacia
no nic, snad len verit, ze budu este nejake EU prostriedky na budovanie kanalizacie

Dakujem este raz za cenne info👍
lebo to uz len ja som si myslela, ze prehanam, ked 70eur pytal ten zumpar (samozrejme bez papiera) ....vraj cisticka zdvihla ceny ....ale skusime toho p.Riga

sticker
nika_val
28. okt 2021

@marci77 viem že vela ludi čo si takto kupilo pozemky a nebola kanalizacia tam tak si dali časom urobiť svoju čističku.. ako to funguje, kolko to stoji to neviem
Ako som pisala my sme boli v najme tak sme to nemohli riešiť ale možno to vás zaujme a pomôže vám 🙂
Viem ake naročne bolo pre mňa najsť nejake kontakty na žumparov vtedy tak som sa rada podelila o tie čo som nazbierala takže nemáš zač 😊

marci77
28. okt 2021

@nika_val na cisticku velmi nemame priestor na nasom pozemku si myslim, ale pokecame s muzom, aj susedia okolo riesia zumparov
veru, kontakty na zumparov sa tazsie zhanaju, bola tu taka miestna firma, co mala aj dobre ceny (pred 5rokmi okolo 40eur) ale pokazilo sa im potom auto a uz to prestali robit ....tak tiez sme odkazani na tychto ostatnych podnikatelov😅

ajsha123
12. dec 2021

@lolinko Ahoj, pisala si, že bývaš v Novej Dedinke. Takže tam kanalizacia nie je a ani tak skoro nebude? Alebo je niečo nové ohľadom čističky? Ďakujem

lolinko
12. dec 2021

@ajsha123
Ahoj
Kanalizácia je čiastočne vybudovaná v Dedinke. Chceli riešiť s bielom aby sa tam vypúšťala ale neprešlo to. Potom chceli napojiť do Senca ale sám Senec nestíha. Takže je to nedohľadne a keď sa spýtas na úrade, odpoveď je "je to vsadiu riešenia" alebo "čaká sa na dotácie" a b la bla...
My sme sa pýtali už viac krát a odpoveď stále ta ista.
Pýtali sme sa aj ohľadom čističky, žeby sme si dali spraviť a to nám hneď zamietli.
Skúsime po novom roku sa spýtať zas na úrade a uvidíme v o ďalej.

ajsha123
12. dec 2021

@lolinko Ďakujem. To mi veľmi pomohlo. Uvažovali sme nad kúpou domu v Dedinke, no teraz mame žumpu a uz platíme neúnosne... A tam by sme platili tiež... Čiže z blata do kaluze 😥
A vo Veľkom Bieli kanalizacia už je?

lolinko
12. dec 2021

@ajsha123
😢
Však toto. V Dedinke bývajú rodičia, takže im chodí žumpar raz za mesiac čo sa ešte ako tak dá, ale napríklad cez leto keď sa tam stretneme ako rodina tak chodí žumpar aj 2x do mesiaca 😢
V Biely neviem ci je už celá kanalizácia. Viem iba ze Tureň bude napojeny na Senec a teraz som si nie istá ale tuším aj Kráľová pri Senci.

ajsha123
12. dec 2021

@lolinko My teraz platíme 70 a od nového roka vraj avizujú čističky zvýšenie, dosť veľké, čo uz bude vychádzať 100-140 za vývoz.... My už musíme ťahať 2x mesačne, je nás veľa a toto začína byť neúnosné... Tak si robím prieskum a hľadám kde co a ako... Ďakujem

marci77
12. dec 2021

@ajsha123 to fakt este zvysenie?
ked sme sa nastahovali pre 7rokmi do Bernolakova za 1 vyvoz sme platili 38eur, to bola taka miestna firma, ale potom sa im pokazilo auto .....a odvtedy sme odkazani na inych zumparov, kde cena bola najskor okolo 50eur, potom 55eur a naposledy uz aj tych 70eur, co sa mi zda uz megavela....a kebyze este viac ....tak to uz fakt kazdu detsku vanicku vody vynesiem do zahrady v kybliku😅🙄
my mame zumpu 11kubikov a kazde 2mesiace musime volat zumparov, ako sme teraz vsetci doma na homeoffice

ajsha123
12. dec 2021

@marci77 Áno, čističky avizovali. Ci vsetky, to neviem. Bratislavská áno.

ajsha123
12. dec 2021

@marci77 Vy ste z Bernolákova? Tam nie je kanalizacia?

marci77
13. dec 2021

@ajsha123 ako na ktorej ulici, na väčšine ulíc áno, ale nájdu sa ulice, kde kanalizácia ešte nie je

ajsha123
13. dec 2021

@marci77 ano, chápem. Ďakujem za info

andrea_prestastna
15. dec 2021

@marci77 my volame kazdy mesiac a mame 12kubikovu , kanalizaciu ma u nas len ulica kde byva starosta,mam toho dost aj ja v lete mame vonku sprchu ale teraz je to o nicom naozaj

ajsha123
15. dec 2021

@andrea_prestastna a Vy ste odkiaľ?

andrea_prestastna
16. dec 2021

@ajsha123 biel

barbarase
24. mar 2022

ahoj ja som z Turni a chodi knam Neszy 09047 901 401,ze robi senec okolie

marci77
24. mar 2022

@barbarase a kolko platite za vyvoz, prosim?
aby som si porovnala ceny, my dnes 70eur, ach😅

x_mery_x
24. mar 2022

@marci77 a vy ste prosim.odkial? viete kade chodi vas? Lebo od nas chcu 95€, nasli sme.potom za 80€ ale 70€ by bolo este lepsie :D

marci77
24. mar 2022

@x_mery_x z Bernolakova, nie som si ista, co toto boli za zumpari, volal ich manzel podla poradovnika v telefone .....ale mali cele oranzove auto
a asi boli z Ivanky, ale fakt nie som si ista ....nam sa to tak postupne zvysovalo, najskor 55, potom 65 a teraz posledne 2 razy sme platili 70 (samozrejme papier nikto nedava.....

lolinko
25. mar 2022

@x_mery_x
Ahoj
My platíme za žumpara 60€.
Cena sa líši aj podľa veľkosti žumpy.
Tiež sme mali teraz platiť cca 100€ kvôli tomu ze v Senci je zavretá čistička, ale nakoniec žumpar ostali na tej istej cene. Lebo nikto ich nechcel volať za cca 7kubikovu žumpu platiť 100€

x_mery_x
25. mar 2022

@lolinko ahoj a odkial ste? Vedeli by ste mi dat kontakt? Dakujem. 🙂 ku nam chodil ten Fekalko zo Senca za 55€, ale zdvihli na 95€ kvoli tej cisticke