icon

Darujem mačiatka

zubrienkazubrienka
7. máj 2023

Potrebujem pomoc. Hľadám domov pre 4 mačiatka. Narodili sa nám a otec ich chce hodiť do potoka. Narodili sa len včera. Tak ak bude niekto chcieť a bude ochotný si pre nejaké prísť do Popudinských Močidľan (okres Senica) tak si ich môžete vziať o 2-3 mesiace keď budú sami papať. Prosím nemám ich kam dať🥺

zelenakobyla123
7. máj 2023

@zubrienkazubrienka skúste obvolať útulky/dať na bazoš a HLAVNE dajte mačku vykastrovať, aby sa už táto situácia neopakovala

janai1
7. máj 2023

@zubrienkazubrienka nechutné... Keď nemáte kde dať mačiatka máte si dať sterilizovať mačku

zubrienkazubrienka
autor
7. máj 2023

@janai1 myslíte že ja za to môžem? snažím sa im pomôcť aspoň takto. myslíte si že ja ako trinásť ročné decko viem nacipitať k zverolekárke a dať ich sterilizovať? po 1. nemam na to peniaze po 2. zverolekár je v meste

macekovam
7. máj 2023

@zubrienkazubrienka ale toto budete riesit aj 3x do roka ak tu macku nebudete sterilizovat..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
7. máj 2023

@macekovam snaží sa zachrániť mačiatka. Jej to nemusíš vysvetľovať, nevie s tou mačkou nič spraviť, nie je to v jej silách, je to dieťa.

anonymanonym
7. máj 2023

Popridavaj sa na fb do roznych skupin o mackach, darovanie maciek a tak, a hladaj novych majitelov tam. Idealne aj s fotkou macky a jej maciatok. Verim, ze sa niekto najde.

A sice nie si dospela, ale pravda je naozaj taka, ze ak nedate macku vysterilizovat, tak toto budete riesit casto. A obavam sa, ze ked ich tvoj otec chce utopit, tak ak sa bude situacia casto opakovat, tak to aj naozaj casom spravi. Je od teba krasne, ze chces maciatka zachranit, ale naozaj je potrebne, aby si nasla v svojom okoli dospelu osobu, ktora ti pomoze zabranit tomu, aby sa to opakovalo.

zuza05
27. jún 2023

A čo tak nájsť zodpovednú osobu a slečne pomôcť vybaviť a vykastrovat mačku. Som ochotná finančne pomôcť, keďže nie som zo Senice a mám momentálne malé dieťa.