Odporučíte zubára na vytrhnutie stoličky v Senici?
Ahojte nepoznate nejakého zubára ktorý by vedel vytrhnúť spodnú stoličku ? Minule som s tým bola v Trnave na pohotovosti ale radšej by som to vybavila v Senici ďakujem
Hádam každý zubár by mal vedieť vytrhnúť stoličku, či? 🙂 Ak ide ale o niečo komplikované, odporúčam AAclinic v Holíči, p. doktor Amiry má zlaté ruky. To už máš zo Senice na skok.
@anonym_3d1363 toho obchádzam na kilometre
Hádam každý zubár by mal vedieť vytrhnúť stoličku, či? 🙂 Ak ide ale o niečo komplikované, odporúčam AAclinic v Holíči, p. doktor Amiry má zlaté ruky. To už máš zo Senice na skok.
@anonym_3d1363 nevie bohužiaľ každý zubár vytrhnúť stoličku v apríli mi trhali stoličku na zubnej pohotovosti v Trnave pretože v okoli mna žiadny zubar nechcel zobrať vraj je tam potrebný zubný chirurg u tohto zuba a ako tak pozerám asi tam pôjdem znova… v holiči som bola tiež mi tam trhali zub no nebola som veľmi spokojná zubar bol veľmi nepríjemný