icon

Odporučíte zubára na vytrhnutie stoličky v Senici?

terka776
18. aug 2026

Ahojte nepoznate nejakého zubára ktorý by vedel vytrhnúť spodnú stoličku ? Minule som s tým bola v Trnave na pohotovosti ale radšej by som to vybavila v Senici ďakujem

anonym_3d1363
18. aug 2026

Hádam každý zubár by mal vedieť vytrhnúť stoličku, či? 🙂 Ak ide ale o niečo komplikované, odporúčam AAclinic v Holíči, p. doktor Amiry má zlaté ruky. To už máš zo Senice na skok.

tibor79
18. aug 2026

@terka776 konkretne v Senici Smile clinic Kruhový objazd smerom na SI) 100% odbornosť a aj cena 🙂žiaľ 😞

anonym_e276a3
18. aug 2026
@anonym_3d1363

Hádam každý zubár by mal vedieť vytrhnúť stoličku, či? 🙂 Ak ide ale o niečo komplikované, odporúčam AAclinic v Holíči, p. doktor Amiry má zlaté ruky. To už máš zo Senice na skok.

@anonym_3d1363 toho obchádzam na kilometre

terka776
autor
19. aug 2026
@anonym_3d1363

@anonym_3d1363 nevie bohužiaľ každý zubár vytrhnúť stoličku v apríli mi trhali stoličku na zubnej pohotovosti v Trnave pretože v okoli mna žiadny zubar nechcel zobrať vraj je tam potrebný zubný chirurg u tohto zuba a ako tak pozerám asi tam pôjdem znova… v holiči som bola tiež mi tam trhali zub no nebola som veľmi spokojná zubar bol veľmi nepríjemný

terka776
autor
19. aug 2026
@tibor79

@terka776 konkretne v Senici Smile clinic Kruhový objazd smerom na SI) 100% odbornosť a aj cena 🙂žiaľ 😞

@tibor79 tam som pisala povedali mi ze najskôr musím prísť na konzultáciu potom sa bude riešiť další postup som si myslela ze som omylom pisala ohľadom plastickej operácie

tibor79
Včera o 11:04
@terka776

@tibor79 tam som pisala povedali mi ze najskôr musím prísť na konzultáciu potom sa bude riešiť další postup som si myslela ze som omylom pisala ohľadom plastickej operácie

@terka776 vážne? To ma mrzí. Ale akútny stav by zobrali. Len treba povedať. A vybavila si nakoniec? Niekde?