icon

Ste spokojné s doktorom Andrejom Živicom?

8. jan 2025

Dobrý deň ktoré chodíte dr.Živicovy a ste spokojne?ja k nemu chodím a nemám žiadne zle skúsenosti,len počula som že veľa žien s ním není spokojná dakujem

pavla456
20. jan 2025

Chodím k nemu niekolko rokov a som velmi spokojná

ewita31
11. feb 2025

Dobrý deň ja som od neho odišla po tom čo som k nemu chodila a prišla som aj s tehu testom,že som tehotná a keď som mu test ukázala jeho slová boli,že test ešte nič neznači,že sa pozrie čo odhalí sono. To bolo ešte horšie na sone mi povedal,že tehotná niesom,že tam mám v maternici nejakú rúrku naplnenú tekutinou pozerám naňho či šibe mne alebo jemu išla som sklamaná domov. Nedalo mi to a išla som k inému gynekológovi do Skalice som mu povedala co sa mi u tohto prihodilo a ten mi hned na sone ukázal v maternici embryo že som tehotná.Takže takto som ja u neho dopadla a tá jeho tkz. rúrka naplnena tekutinou je náš syn a už bude mať tento rok 15r 🙈😅 som ho stretla raz v obchode v Tescu v Senici a mala som mu chuť to do očí povedať a ukázať mu syna zrovna tam bol somnou 🫣😁😅

autor
12. feb 2025

@ewita31 ja som teraz druhý krát tehu a ja zatiaľ snim žiadne zle skúsenosti nemám všetko robí tak ako ma vyšetruje,vysvetlí mi všetko načo sa opýtam čiže ja som spojkojna

ewita31
12. feb 2025

Môže byť že už sa zlepšil on vtedy len začínal ja som chodila ešte ku jeho otcovi a potom začal robiť gynekológa mladý jeho syn tento teraz čo tam je a v začiatkoch bol este asi neskúseny alebo čo mu bilo aj ruky sa mu asi od trémy triasli keď mi robil sono. Uz nabral skúsenosti a mohol sa zlepšiť no ja som to vtedy dost zle niesla keď mi toto oznámil lebo sme sa snažili o bábatko dva roky a konečne mi vynechala menštruacia aj priznaky som mala a test ulazal ze tehotná som a take sklamanie aj plač bol keď mi toto zahlásil. Teraz chodím už do Senice k Dr. Štastnému ten ordinuje len v pondelok a utorok rodil na Myjave moje druhé dieťa dcéru a sním som už nadmieru spokojná konečne doktor ktorý mi povie komplet všetko že z neho nemusím nič dolovať a vypytovať sa 😁🤗

autor
12. feb 2025

@ewita31 je to možné že už skúsenejší no to vám verím že ste musela byt sklamaná keď vám hento oznámil ale dobre ste spravila že ste išla k inému,ja by som na vašom mieste to iste spravila keby test ukáže pozitivitu a dr.povie ze nič tam nevidí