icon

Ste spokojné s Netflixom?

vivuska666
17. sep 2021

Ahojte. Ste spokojne s Netflixom? Koľko mesačne platíte? Počula som o nejakom zdielanom používaní - viac adres na jednu meilovku. Vraj to je lacnejšie. Je to tak? Vďaka.

zanetakovacsova
•
17. sep 2021

@vivuska666 my máme netflix a platíme 11,99€ ale dáko nie som spokojná veľmi málo filmov a seriálov je preložených. Môžeme ho mať v jednej telke na jednom ntb a v jednom mobile. Viac ľudí ho nemôže používať. Teda naše konto.

mint_blossom
•
17. sep 2021

@vivuska666 my platime 7,99€ mesacne, to je poplatok za 1 zariadenie, ale malo by to fungovat tak, ze v rovnakom case mozes pozerat len na jednom zariadeni. Ale mozes si vybrat ci na pc, telefone, tv a pod. Ak chces pozerat na viacerych zariadeniach naraz, na to su potom vyssie baliky. Za mna super, ja som spokojna, filmy/serialy pozeravam s titulkami, detom pustame nursery rhymes.

amelia89
•
17. sep 2021

@vivuska666 my platime 9.90 a mame to 5 ludia - netflix zdielaju v nasom okoli vsetci 😂

no ale ja nepotrebujem filmy prelozene,kedze mam zmiesane manzelstvo takze takto som sa nad tym nepozastavila ale my ani nemame normalnu tv,proste zijeme len netflixom a hbo go. pre mna jeden z najlepsicj vydobytkov nasej doby,neskutocne mnozstvo filmov,serialov a dokumentov - ale ako hovorim ja neriesim ci je to anglicky sme multi rodina takze cisto ceske/slovenske veci neviem ako su tam zastupene.

lenuska9999
•
17. sep 2021

@vivuska666 ja som teraz netflix asi po roku zrušila. Je tam nejako malo filmov a seriálov. A vadí mi , že tie filmy , ktoré už vyšli pred rokmi a majú dabing, tak na netflixe často český dabing ešte nie je. Aj seriály niektoré dali vonku a nie a nie aby mali pokračovanie. To ma dokáže naštvať toto...pozerám teraz HBO GO, to mi príde dosť lepšie

pupavapampeliska
•
17. sep 2021

@vivuska666 mám netflix premium, platím 319 kč mesačne. delím si konto s 2 bratmi, čiže mesačne to je pre jedného niečo cez 100 kč.
na toto konto môžem mať dokopy 4 účty (my máme teda 3), ja mám netflix aplikáciu v mobile + na notebooku, pozerám na oboch pravidelne.
výber filmov a seriálov je za mňa super, nájdeš tam všetko od naozaj kultových, svetoznámych filmov až po úplne neznáme filmy/seriály + sú tam aj nejaké české klasiky, napr. pelíšky.
zahraničné filmy majú vždy titulky, minimálne v angličtine, čiže s dostupnosťou vôbec nie je problém.

kittykat22
•
17. sep 2021

@vivuska666 zdielat netflix ucty je zakazane. Funguje to tak, ze clovek si kupi clenstvo a moze si podla ceny pripojit pocet zariadeni - ipad, tablet ....

amelia89
•
17. sep 2021

@kittykat22 to nie je vobec pravda. my to mame 5 kamarati a navyse ja pozeram netflix na pc a muz na telke alebo na mobile na tablete a vsetko ide.

janulik2008
•
17. sep 2021

My sme spokojní. Malá tam pozerá Spongeboba a Baby Šéf ...

zafir01
•
17. sep 2021

@kittykat22
@amelia89 áno je to pravda. Zdieľanie je zakázané. Chcú proti tomu bojovať, hoc netuším ako..
Platíme 11,90. Mame na 4 zariadenia. Avšak nik na druhej strane nemôže vedieť, či druhé, tretie a štvrté zariadenie využíva manžel v nemecku, keď pracuje, alebo brat žijúci v rakúsku, či švagor, ktorý žije v tovnakej obci.
Takže sa tiež skladáme. Keďže satelit sme odpojili, využívané len netflix a online filmy.
Ale tak u nás doma beží telka max večer pol hodinku, pripadne občas cez škaredé víkendy zapiname ju minimálne

mirage
•
17. sep 2021

Netflix pozerame denne, platime 12 eur a mozeme pozerat naraz viaceri. Cize nasa rodina plati 6. Dabing nam nechyba, my s muzom sme fluent a deti sa pozeranim ucia.

lusinda1989
•
17. sep 2021

Aj za mna je netflix super ale pokial vieš po anglicky. My všetko pozeráme v angličtine takze vyberáme čo sa nám paci a čo nás očarí nie to čo je preložené. Za nás super normálnu telku už ani nepozeráme len netflix.

kittykat22
•
17. sep 2021

@amelia89 ale porusujes zmluvu. Vies, ze to nie je legalne.

savanna
•
17. sep 2021

Spokojna ako sa to vezme, podla mna obsahu je vela (pozeram vsetko v anglickej verzii), ale kvantita ide na ukor kvality - snazia sa produkovat coraz viac filmov/serialov a mnohe z nich su nepozeratelne. Ale zase daju sa najst aj dobre kusky, len treba hladat, ja si vzdy pozeram recenzie na IMDb.

kittykat22
•
17. sep 2021

Ja ked citam tuto diskusiu tak ma ani neprekvapuje, ze netflix to ide riesit. Ved polovica z vas to zdiela pomaly s 3 dalsimi rodinami. Nechapem. Ved ten netflix nie je az taky drahy ze by si ho nemohli tie rodiny dovolit.

amelia89
•
17. sep 2021

@kittykat22 😂 preboha ja pouzivam netflix asi 7 rokov, to vobec nikdy nebolo o peniazoch ale o tom ze sme to spolu ako kamarati vzdy sharovali- tak ako spotify family,pretoze to bolo a je mozne - ano najnovsie netflix chce aby si sharovala iba v ramci jedneho houshold,je to myslim od minuleho roka no ale toto ani nie je vymahatelne (btw my to tym nasim kamaratom neuctujeme aby si pochopila- platime to my a oni tam maju svoje ucty- neviem ci to uplne dokazes pochopit lebo je to dost neslovenske tzv.nelakome.)

buberova
•
17. sep 2021

Mám a pozerám len po anglicky, dabing si pustím len keď sa chcem pobaviť 🙂 škoda že zrušili friends a TBBT ale stále tam mám seriály ktoré si rada púšťam

zuzka1117
•
17. sep 2021

Som spokojná, pozerám všetko iba po anglicky, takže ponuka je veľká .

simca06022011
•
17. sep 2021

No myslim ze uz tam nemám co pozerať 😂 takze teraz sledujem co idu pridat a asi prerusim predplatné. Inak mi vyhovuje, asi aj viac ako hbo go. To som mala predtým. Používam to ja cez pc/mobil a aj dcera ho ma v mobile. 9,9eur.
Inak tiez v angličtine pozeram ale teda kludne aj titulky použijem

queen_el
•
18. sep 2021

Ano, platine ten zakldny balik za tusim 8€, pozerame vsetko v ANJ

lujzaveghova2100
•
7. aug 2023

@zanetakovacsova zalezi aky balik mate su 3 druhy balikov