icon

Ako často sú poradne v nemocnici posledný mesiac?

5. dec 2023

Ahojte baby chcela som sa spýtať ak Vás váš gynekolog pošle už posledný mesiac na poradne do nemocnice ako často sa tam chodí každý týždeň? A robia aj pásy každý krát ked tam prídete? Ďakujem vopred za odpovede ja som sa zabudla spýtať 🙏🏻

marci77
5. dec 2023

to asi zavisi od tej ktorej nemocnice, ci robia pasy ....bezne nerobia (teda v tej mojej nemocke), iba ak by ste boli uz po termine, tak kazde 2dni bolo treba chodit na pasy ....ale nepatri to k beznej rutine na prehliadke

a chodi sa tam raz za tyzden ....a rozostup medzi vysetreniami by mal byt minimalne 7dni (inak im to poistovna v minulosti nechcela preplatit)
cize napr. chodite kazdu stredu ....ale ak sa vam jeden tyzden neda ist v stredu, tak chodte radsej vo stvrtok, v utorok by vas mohli otocit, ze mate prist vo stvrtok

a standardne treba priniest na poradnu moc

asi pozrite webstranku tej ktorej nemocky, do ktorej chcete ist ....mozno tam budu mat nieco k tomu napisane

autor
5. dec 2023

@marci77 ďakujem krásne ja myslím skalickú nemocnicu tam pôjdem rodiť

lucia13022023
5. dec 2023

Pozri stránku na Fb, kľudne tam napíš na konkrétnu pôrodnicu.
Mne pásy robili zakaždým, aj ultrazvuk. 🙂

autor
5. dec 2023

@lucia13022023 ďakujem krásne

katarinaheskova
5. dec 2023

Ahoj, aj ja idem rodiť do skalickej nemocnice, TP mám 15.12., prvý krát na kontrole v nemocnici som bola 24.11. to mi pásy nerobili, na druhej kontrole o týždeň teda 1.12. mi pásy už robili. 🙂 teraz ma čaká zase v piatok, predpokladám že to tiež budú robiť monitor kvôli ozvom bábätka, poprípade aby zistili či sa pôrod nerozbieha.. trvá to 20 min je to v pohode
A áno každý týždeň sa chodí do TP, pri rizikovom asi aj častejšie

autor
5. dec 2023

@katarinaheskova ďakujem krásne

jitus2
8. dec 2023

Ahoj , áno každý týždeň ak je všetko ôk.treba priniesť aj moč. Pásy už boli pri každom pôrode inak ( 3x som tam rodila )

mamartinka
11. dec 2023

@katarinaheskova ešte pokope?Už sa ti to kráti a krásneho ježiška budete mať.Hlavne nech ti všetko bez komplikácií dopadne a ste obaja zdravučký.Držím palce.