icon

Od ktorého týždňa sa chodí na poradne do nemocnice?

natalia2007
25. jan 2024

Od ktoreho tt sa chodi na poradne uz do nemocnice a na pasy?

jaskolka
•
25. jan 2024

Na poradne do nemocnice nemusíš chodiť vôbec, záleží od konkrétneho gynekologa, nemocnice. Ja som až do konca chodila na poradne ku svojej gynekologicke. Len v prípade prenášania už zvyknú posielať na kontrolu do nemocnice.
Ak má doktor ctg záznam aj v ambulancii, ani na pásy do nemocnice nemusíš chodiť. A robí sa ten záznam tak od 35-36 tt.

maryetta
•
25. jan 2024

Ja som nechodila vobec. Do nemocnice som prisla rovno rodit.

petronellla87
•
25. jan 2024

@natalia2007 na pásy som chodila k svojmu ešte od nejakého 35tt myslím, do pôrodnice keď som bola po termíne

denden77
•
25. jan 2024

ja som bola na pasoch raz.. az v porodnici, ked mi rupla voda 😁

majlo1234
•
25. jan 2024

Ja som chodila tusim od 36

pink_lady
•
25. jan 2024

teraz sa na CTG chodi pri bezrpoblemovej tehotnosti az po 40tt

gejb
•
25. jan 2024

@natalia2007 na poradne do pôrodnice prejdem v 36tt. Ešte ma to len čaká tak neviem ci robia pásy...

nairia
•
25. jan 2024

na poradne do nemocnice zvycajne od 36tt, ale mne pasy nerobili vobec. az ked ma prijali na porod.

basska_b
•
25. jan 2024

Poistovna to preplaca 1x tyzdenne od 36tt, preto mi to moj gynekolog robil a mal za to 10 euro od poistovne. V druhom tehotenstve som chodila od 38tt v nemocnici a v tretom tehotenstve v tej istej nemocnici urobili zmenu a pasy sa robili az od 40tt, rodila som ale v 39tt a nestihla som ich uz.

zuzi0911
•
25. jan 2024

Od 36tt som chodila na porodnicu na pásy. Inak vysetenie môj dr.

samimami777
•
25. jan 2024

Rodila som pred dvomi týždňami. Poslali ma na pravidelné poradne do mnou vybranej pôrodnice od 36tt . Robili mi ich každý týždeň na poradni v nemocnici až do pôrodu. (3 krát som ich "stihla" na klasických poradniach a štvrtý krát mi ich ešte robili keď som tam prišla na príjem s odtečenou vodou)

lneviemmeno
•
25. jan 2024

asi to je vsade inak, ja som bola dnes uz na druhej poradni v nemocnici, som 38. tyzden, ctg som mala iba na pohotovosti, na poradniach mi ho nerobi, iba robi vaginalne vysetrenie a to je vsetko.. mam bezproblemove tehotenstvo a na nic sa nestazujem takze mozno preto 🤷🏻‍♀️

kris_tin257
•
25. jan 2024

Mňa nedávali na pásy vôbec, prvýkrát na pásoch pri prvom pôrode som bola keď som rodila a pri druhom keď som prišla 2 dní pred pôrodom že necítim pohyby...

vhorvathova506
•
25. jan 2024

Mne už gynekologička výmenný lístok dala v 34+3tt a nato týždeň som už mala ísť na pásy do nemocnice .

bolarazjedna
•
28. jan 2024

V odborných odporúčaniach je to indikované az po 40.tyzdni, čiže az po termíne pôrodu.