icon

Chirurgia Skalica - MUDr. Skladan

kvana
20. okt 2023

Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosti s pánom doktorom Skladanom v skalickej nemocnici na chirurgii známu čaká zakrok - laparoskopicky výber žlčníkovych kameňov. Absolvoval to niekto v skalici prípade u iného lekára? Ako ste boli spokojní?

simba606
25. okt 2023

@kvana ano bola som v Skalici presne na túto operáciu celkovo 12dni lebo som mala iné problémy a čakalo sa na lepšie výsledky ale po operácii som som šla myslím na 3ti deň domov. Dr Skladan veľký odborník a sympaťák milý príjemný. Ostatný Dr tiež dobrý len menej vyrecny. Bola som veľmi spokojná super milé sestričky úplne v pohode atmosféra.

8domcatko888
29. jan 2025

@simba606 ahoj prosím mozem sa spytat kolko si čakala na termin operácie? Ako je to na oddeleni, mali nadštandard k dispozícii? 🙏🙏

simba606
29. jan 2025

@8domcatko888 ja som bola akútny prípad takže som veľmi nečakala keďže som prišla sanitkou do nemocnice so zápalom pankreasu ktorý spôsobili kamene tak som len asi týždeň ležala na oddelení a čakala kým sa vylieči pankreas aby mohli vybrať žlčník. Neviem ci je tam nadštandard k dispozícií ale nemyslím si.

8domcatko888
29. jan 2025

@simba606 dakujem uz som nasla na nete ze mal by byť. Na izbe vas bolo kolko? A sociálne zariadenie asi na izbe neni ze? A robili ti to laparaskopicky? Idem piatok na vyšetrenie tak uvidím ze kolko sa caka nemam tušenia