Informácie o externom štúdiu Praktickej sestry v Skalici
Ahoj, je tu niekto, kto si dava tento rok prihlasku na externe studium Prakticku sestru?
Alebo tam uz niekto chodi? Zaujima ma vsetko o studiu na tejto skole. Dakujem
Bola som tam pred 3 rokmi, ale vtedy sa mi nedalo, nakoľko teoria bola 2 dni v týždni, myslim že v utorok a štvrtok. Nedalo sa mi takto z prace. Aj teraz bude 2x do tyždňa. Prax je 800 hodín za 2 roky, ale snad sa bude dať vybavit aj v mieste bydliska.
Baby, tie ktoré si dávate prihlášku, máte už zdravotné vzdelanie alebo pracujete v tejto oblasti? Alebo chcete úplne zmeniť profesiu?
@zuzana25555 Nevies nahodou, aky tam bude zaujem, ci zoberu vsetkych?
@anonym_autor Prijali vás?
@anonym_autor Prijali vás?
@glamorous55 Áno, mám už prvý ročník za sebou, v septembri začínam už druhý
Super.. môžem poprosiť viac info do súkromnej správy? Je štúdium náročné? Dá sa zvládnuť? Ako je to s praxou? Kde všade môžem pracovať, aby mi uznali časť praxe? Ďakujem. Ja začínam od septembra.
@glamorous55 Áno, mám už prvý ročník za sebou, v septembri začínam už druhý
@anonym_autor ....
Super.. môžem poprosiť viac info do súkromnej správy? Je štúdium náročné? Dá sa zvládnuť? Ako je to s praxou? Kde všade môžem pracovať, aby mi uznali časť praxe? Ďakujem. Ja začínam od septembra.
@glamorous55 Učenia je dosť, ale je to zvládnuteľné, ak si to dobre rozložíš a učíš sa každý deň. V prvom ročníku je prax v utorok od 14,15 do 18,50 a vyučovanie vo štvrtok od 14,15 do 19,25. Spolužiačkám škola uznáva časť individuálnej praxe cca 60 hodín, pracujú v ambulanciách a niektoré v nemocnici ako pomocné praovníčky. Individuálnej praxe je 400 hodín, túto prax si robíš v čase, kedy to tebe vyhovuje, robí sa na internom a chirurgii.
Ako môžu pracovať v ambulanciách keď ešte nemajú dokončenú školu? Tiež niečo hľadám práve kvôli praxi, ale bez lekárskeho vzdelania je to bez šance. Ešte ma zaujíma, či teória je vždy povinná, prípadne či býva časť aj online.
@glamorous55 Učenia je dosť, ale je to zvládnuteľné, ak si to dobre rozložíš a učíš sa každý deň. V prvom ročníku je prax v utorok od 14,15 do 18,50 a vyučovanie vo štvrtok od 14,15 do 19,25. Spolužiačkám škola uznáva časť individuálnej praxe cca 60 hodín, pracujú v ambulanciách a niektoré v nemocnici ako pomocné praovníčky. Individuálnej praxe je 400 hodín, túto prax si robíš v čase, kedy to tebe vyhovuje, robí sa na internom a chirurgii.
@anonym_autor ..
Ako môžu pracovať v ambulanciách keď ešte nemajú dokončenú školu? Tiež niečo hľadám práve kvôli praxi, ale bez lekárskeho vzdelania je to bez šance. Ešte ma zaujíma, či teória je vždy povinná, prípadne či býva časť aj online.
@glamorous55 Môžu pracovať v ambulancii, keď robia pomocné práce a administratívu jednoduchú, niečo na spôsob recepčnej.
Samozrejme, že je teória aj prax povinná, do tej školy treba chodiť, každý vyučovací deň sa píšu písomky. Dochádzka je nastavená prísne, vymeškať sa môže iba 10%. Online škola neprebieha vôbec.

Ja si chcem podat prihlášku . Kde Vám môžem poslať súkromnú spravu?