icon

Kde sa dá urobiť glukózový test v Skalici?

7. apr 2021

Ahojte kde je najlepsie si dat urobit glukozovy test v tehotemstve? Dakujem

mattkapd
7. apr 2021

A nerobí ho tvoj gynekolog?

autor
7. apr 2021

@mattkapd nie preto sa pytam

martinaju
7. apr 2021

Hociktorý diabetológ ta zoberie.

autor
7. apr 2021

@martinaju ja hladam konkretne odporucanie v okrese skalica mam to aj v nadpise temy

karpina
7. apr 2021

A čo ti nefunguje google? Neviem akú inú odpoved očakávaš. @martinaju ti odpovedala dostatočne zrozumitelne.

autor
7. apr 2021

@karpina zeby som cakala niake rozumne odporucanie na konkretneho lekara s ktorym mal niekto skusenost namiesto mudrych reci?

karpina
7. apr 2021

Neviem teda čo myslíš tým "niaké" slovenčina tento výraz nepozná. O akú skúsenosť ti ide? Test je len jeden, dajú ti vypiť sladkú vodu a po určitom čase ti zmerajú glukozu. V Skalici su minimálne dve diabetologogičky, Máme ti ich vyhladat aj s ordinačnými hodinami?

autor
7. apr 2021

@karpina nie netreba az taka blba niesom. Vidim ze je nepochopitelne ze niekto chodi k lekarom podla recenzii a niekto ide hocijakemu a potom iba nadava

martinaju
7. apr 2021

Lekar ktorý vyhovuje mne nemusí tebe. Sto ludi sto chutí. A na tom teste neviem co cakas ze budes riesit s doktorkou ked bude vsetko ok viac tam nepojdeš

martinaju
7. apr 2021

A ked uz sme pritom moj lekar mi odporucil doabetologa tvoj co spi? Ked chodis podla recenzii tak sa opytaj komu posiela zeny ked nerobi test on.

jitus2
15. apr 2021

Ja chodim k MuDr Svrčkovej - urcite ju odporucam