Možnosti zamestnania pre ženy v okrese Skalica
Milé žienky 🌸 prosím vás je tu vôbec možnosť sa zamestnať v tomto okrese?Ja hľadám už pár týždňov a nikde nič.
to je aká práca "pre ženy"?
@anonym_916bdf Ľahká, nízkokvalifikovaná, bez zodpovednosti, kde im nevadia časté OČR, zvyčajne za minimálnu mzdu.
@anonym_916bdf Ľahká, nízkokvalifikovaná, bez zodpovednosti, kde im nevadia časté OČR, zvyčajne za minimálnu mzdu.
@anonym_fef007 Tak toto je pekne hlúpy a predpotopný názor.
@anonym_fca4b5 Prečo? Odhliadnuc od tradičnej požiadavky na homeoffice, kedy zena nič neovláda, ale prácu si predstavuje tak, ze popri nej uprace , uvarí a postará sa o deti, je toto najbežnejšia predstava práce.
Na Slovensku je vela žien bez vzdelania - tu rátam aj akúkoľvek maturitu zo školy, kde ledva preliezala. Žien, ktoré nič špecifické neovládajú, nemajú pracovné návyky ani prax, strávili vela rokov na rodičáku a po ňom pri tzv. starostlivosti o deti a ak hľadajú robotu, predstavujú si to presne takto. Nech je to nenáročná práca, dá sa zladiť s deťmi, lebo chlap má deti v ... nech môžem byť aspoň raz mesačne na OČR s každým soplikom a kýchnutím a nejako to uz do dôchodku doklepem. A potom nech sa o mňa postará štát, veď ako inak.
Ľudia to čo tu píšete?Keď som pozerala inzeráty tak pri väčšine bolo písané,že práca len pre chlapov,keďže bola fyzicky náročná.Niesom žiadna socka zo základným vzdelaním.Položila som úplne obyčajnú otázku.A odpoveď som si predstavovala napríklad,že prijímajú tam a tam momentálne.Ženy,ktoré pracujú v okr.Skalica tak možno aj k nim práve niekoho hľadajú.
Ľudia to čo tu píšete?Keď som pozerala inzeráty tak pri väčšine bolo písané,že práca len pre chlapov,keďže bola fyzicky náročná.Niesom žiadna socka zo základným vzdelaním.Položila som úplne obyčajnú otázku.A odpoveď som si predstavovala napríklad,že prijímajú tam a tam momentálne.Ženy,ktoré pracujú v okr.Skalica tak možno aj k nim práve niekoho hľadajú.
@zuzulka2103 neviem aku mate napr predstavu a pracovnej dobe ale berú napr do tesca, kaufland atď... Stačí pozrieť profesiu alebo ak chcete dochádzať tak väčšie okolie Malacky, Senica atď...
@zuzulka2103 tu sa uz normalnej odpovede nedockas. A veru, v Skalici je to bieda uz dobry rok, co pozeram a hladam. Do MS hladali asistentku. Skus aj takto pozerat, nielen napr cez profesiu, tam je jedno velke nic.
@zuzulka2103 tu sa uz normalnej odpovede nedockas. A veru, v Skalici je to bieda uz dobry rok, co pozeram a hladam. Do MS hladali asistentku. Skus aj takto pozerat, nielen napr cez profesiu, tam je jedno velke nic.
@anonym_394669 ano je to bieda aj muž hľadal prácu 4 mesiace a až po tak dlhej dobe našiel.Fakt ako keby tu skapal pes-ako sa hovorí.Ďakujem za normálnu odpoveď 🍀
Tiež hľadám a tiež nie som socka.. mám Vs vzdelanie a 10+ rokov praxe v dvoch oblastiach. A nikde sa mi ani neozvú naspäť. A to hľadám v 3 okresoch.
@anonym_fca4b5 Ale presne tak to podla mna autorka myslela. Akoze kde jej daju daco zarobit, ale zas nech to nie je jadrova fyzika a nech obcas 3 tyzdne nemusi ist pracovat.

to je aká práca "pre ženy"?