icon

Možnosti zamestnania pre ženy v okrese Skalica

zuzulka2103
18. aug 2026

Milé žienky 🌸 prosím vás je tu vôbec možnosť sa zamestnať v tomto okrese?Ja hľadám už pár týždňov a nikde nič.

anonym_916bdf
18. aug 2026

to je aká práca "pre ženy"?

katkaseiner
18. aug 2026

skus specifikovat vzdelanie, prax..

anonym_fef007
18. aug 2026
@anonym_916bdf

to je aká práca "pre ženy"?

@anonym_916bdf Ľahká, nízkokvalifikovaná, bez zodpovednosti, kde im nevadia časté OČR, zvyčajne za minimálnu mzdu.

anonym_fca4b5
18. aug 2026
@anonym_fef007

@anonym_916bdf Ľahká, nízkokvalifikovaná, bez zodpovednosti, kde im nevadia časté OČR, zvyčajne za minimálnu mzdu.

@anonym_fef007 Tak toto je pekne hlúpy a predpotopný názor.

anonym_fef007
18. aug 2026
@anonym_fca4b5

@anonym_fca4b5 Prečo? Odhliadnuc od tradičnej požiadavky na homeoffice, kedy zena nič neovláda, ale prácu si predstavuje tak, ze popri nej uprace , uvarí a postará sa o deti, je toto najbežnejšia predstava práce.
Na Slovensku je vela žien bez vzdelania - tu rátam aj akúkoľvek maturitu zo školy, kde ledva preliezala. Žien, ktoré nič špecifické neovládajú, nemajú pracovné návyky ani prax, strávili vela rokov na rodičáku a po ňom pri tzv. starostlivosti o deti a ak hľadajú robotu, predstavujú si to presne takto. Nech je to nenáročná práca, dá sa zladiť s deťmi, lebo chlap má deti v ... nech môžem byť aspoň raz mesačne na OČR s každým soplikom a kýchnutím a nejako to uz do dôchodku doklepem. A potom nech sa o mňa postará štát, veď ako inak.

zuzulka2103
autor
18. aug 2026

Ľudia to čo tu píšete?Keď som pozerala inzeráty tak pri väčšine bolo písané,že práca len pre chlapov,keďže bola fyzicky náročná.Niesom žiadna socka zo základným vzdelaním.Položila som úplne obyčajnú otázku.A odpoveď som si predstavovala napríklad,že prijímajú tam a tam momentálne.Ženy,ktoré pracujú v okr.Skalica tak možno aj k nim práve niekoho hľadajú.

cica8
18. aug 2026
@zuzulka2103

Ľudia to čo tu píšete?Keď som pozerala inzeráty tak pri väčšine bolo písané,že práca len pre chlapov,keďže bola fyzicky náročná.Niesom žiadna socka zo základným vzdelaním.Položila som úplne obyčajnú otázku.A odpoveď som si predstavovala napríklad,že prijímajú tam a tam momentálne.Ženy,ktoré pracujú v okr.Skalica tak možno aj k nim práve niekoho hľadajú.

@zuzulka2103 neviem aku mate napr predstavu a pracovnej dobe ale berú napr do tesca, kaufland atď... Stačí pozrieť profesiu alebo ak chcete dochádzať tak väčšie okolie Malacky, Senica atď...

anonym_394669
18. aug 2026
@zuzulka2103

@zuzulka2103 tu sa uz normalnej odpovede nedockas. A veru, v Skalici je to bieda uz dobry rok, co pozeram a hladam. Do MS hladali asistentku. Skus aj takto pozerat, nielen napr cez profesiu, tam je jedno velke nic.

zuzulka2103
autor
18. aug 2026
@anonym_394669

@zuzulka2103 tu sa uz normalnej odpovede nedockas. A veru, v Skalici je to bieda uz dobry rok, co pozeram a hladam. Do MS hladali asistentku. Skus aj takto pozerat, nielen napr cez profesiu, tam je jedno velke nic.

@anonym_394669 ano je to bieda aj muž hľadal prácu 4 mesiace a až po tak dlhej dobe našiel.Fakt ako keby tu skapal pes-ako sa hovorí.Ďakujem za normálnu odpoveď 🍀

anonym_e0e1cf
18. aug 2026

Tiež hľadám a tiež nie som socka.. mám Vs vzdelanie a 10+ rokov praxe v dvoch oblastiach. A nikde sa mi ani neozvú naspäť. A to hľadám v 3 okresoch.

anonym_73d099
18. aug 2026
@anonym_fca4b5

@anonym_fca4b5 Ale presne tak to podla mna autorka myslela. Akoze kde jej daju daco zarobit, ale zas nech to nie je jadrova fyzika a nech obcas 3 tyzdne nemusi ist pracovat.