Nespútané spomienky na minulé lásky z Holíča a Skalice
Sú to už roky čo sme sa videli a ja stále cítim tvoju ruku na mojom stehne. Hladil si ma širokou dlaňou a mne z toho dotyku prechádzal mráz po chrbte. Presne na tom mieste, kde sa objavujú jamky nad zadkom. Pozeral si svojimi hnedými očami do mojich modrých a tvrdil, že som jediná. Vedela som, že klameš a bolo mi to jedno. Užívala som si pozornosť, aj keď len sebeckú. Tak to mladé ženy robia, nie? Mala som 19, ty 35. Bola som naivná, ty závislý na mojom rumenci. Nosil si koženú motorkársku bundu, viezol ma svojim bielym autom a v práci ma nenápadne sledoval. Nikdy som sa tvojmu dvoreniu nepoddala, páčila sa mi predstava, že ma uháňa o toľko starší muž. Teraz máš skoro 50 a ja spomínam na tvoje mladšie ja, ktoré s rozžiarenými očami hľadelo do budúcnosti. Našiel si čo si hľadal? P.F.
@anonym_autor a do 🍑,toto je taký 🤮
Už sú zas prázdniny
Ak máš naozaj 34 ,chod si prosim ta zasexovat,spraví ti to dobre
@anonym_autor a do 🍑,toto je taký 🤮
Už sú zas prázdniny
Ak máš naozaj 34 ,chod si prosim ta zasexovat,spraví ti to dobre
@minenkaa A ja si zase myslím že sex chyba tebe ty arogantna, vecne podrazdena parodia na zenu. Najviac nesympaticka uzivatelka aku som tu kedy videla. Nebolo by dna kedy by si si neprisla pohonkat to svoje male ego lebo je to zrejme jedina vec ktoru si honkat mozes. Pichnuta v kazdej teme bez snahy pomoct alebo poradit, len snaha niekoho zhodit nech sa mozes aspon na chvilu citit lepsie. V prispevku vobec neslo o sex alebo jeho nedostatok. Nechapem co ho trepes do kazdej temy ako nechutna stara panna. Zbytocne sa snazis byt nasilu vtipna alebo akoze nad vecou, vzdy sa len zhovadis a lutujem chlapa ktory s tebou zdiela zivot.
@minenkaa A ja si zase myslím že sex chyba tebe ty arogantna, vecne podrazdena parodia na zenu. Najviac nesympaticka uzivatelka aku som tu kedy videla. Nebolo by dna kedy by si si neprisla pohonkat to svoje male ego lebo je to zrejme jedina vec ktoru si honkat mozes. Pichnuta v kazdej teme bez snahy pomoct alebo poradit, len snaha niekoho zhodit nech sa mozes aspon na chvilu citit lepsie. V prispevku vobec neslo o sex alebo jeho nedostatok. Nechapem co ho trepes do kazdej temy ako nechutna stara panna. Zbytocne sa snazis byt nasilu vtipna alebo akoze nad vecou, vzdy sa len zhovadis a lutujem chlapa ktory s tebou zdiela zivot.
@anonym_autor no konecne niečo poriadne si napisala
Snáď veľké ego ,keby som ho mala malé ,tak sedím v kúte a píšem zvasty ako ty ,ako pubertálne decko
Inak vies že si práve v tomto jednom príspevku práve viac krát spomenula sex ako ja za poslednú mesiac v každej téme v ktorej som
Kde som akože nad vecou,zato ,že ty si nevieš nájsť vo svojim živote ,nemusis ľudom veriť ,že sú v pohode aj so srackami a aj so šťastím
Čo ti tu poradiť ,čo poradiť pri takomto 🤮🤮🤮🤮
Vďaka bohu niesom na tomto svete aby som bola sympatická ľudom ktorých ani nepoznam
Ja som podráždená a prskam a osocujem ta?nie je to trošku naopak ?
@anonym_autor no konecne niečo poriadne si napisala
Snáď veľké ego ,keby som ho mala malé ,tak sedím v kúte a píšem zvasty ako ty ,ako pubertálne decko
Inak vies že si práve v tomto jednom príspevku práve viac krát spomenula sex ako ja za poslednú mesiac v každej téme v ktorej som
Kde som akože nad vecou,zato ,že ty si nevieš nájsť vo svojim živote ,nemusis ľudom veriť ,že sú v pohode aj so srackami a aj so šťastím
Čo ti tu poradiť ,čo poradiť pri takomto 🤮🤮🤮🤮
Vďaka bohu niesom na tomto svete aby som bola sympatická ľudom ktorých ani nepoznam
Ja som podráždená a prskam a osocujem ta?nie je to trošku naopak ?
@minenkaa Fiha taaaky dlhy prispevok. Na co mi vobec odpovedas ked si nad vecou a este takto obsirne? Nechapem na co sa mi venujes ked zo mna grcas. A podla mna ta to znacne sere to ze si kazdemu nesympaticka. Lebo ak si takato aj realne, sympatie k tebe nema skoro nikto. Tu sice mas velke ego ale v skutocnosti ho mas male, rovnako ako schopnost empatie a cit pre humor . Moj infantilny a trapny prispevok bol pisany pubertalnym stylom schvalne. Staci napisat imbecilny namet na trapny roman, vsadit ho do odlahleho mesta a sup, hlavna kvocka pride zobat zrno.
@minenkaa Fiha taaaky dlhy prispevok. Na co mi vobec odpovedas ked si nad vecou a este takto obsirne? Nechapem na co sa mi venujes ked zo mna grcas. A podla mna ta to znacne sere to ze si kazdemu nesympaticka. Lebo ak si takato aj realne, sympatie k tebe nema skoro nikto. Tu sice mas velke ego ale v skutocnosti ho mas male, rovnako ako schopnost empatie a cit pre humor . Moj infantilny a trapny prispevok bol pisany pubertalnym stylom schvalne. Staci napisat imbecilny namet na trapny roman, vsadit ho do odlahleho mesta a sup, hlavna kvocka pride zobat zrno.
@anonym_autor komu presne som nesympaticka,nikoho takého nevidim
Tak som mala pravdu s tým príspevkom,ja viem,že som dobrá ,ale až takto

@anonym_autor náhodou, ja som sa pri čítaní tiež vrátila do mladosti 😃😃😅

@anonym_autor