Veštica Jasmína - Holič
Dobry deň mamicky, mate skusenost s vesticou Jasminkou z holiča? Plnia sa vam jej predpovede? Dakujem
@gabyyygabriela ano je dobra
Dobrý deň. Máte niektorá dobrú skúsenosť ešte s nejakou inou vešticou zo Záhoria ? Ďakujem. ☺
a existujue aj ina
@bukrisek dajte cislo
Volá sa Ruženka a číslo je +420 773 275 235
dakujem
@radkapavlikova228 tiež by som poprosila kontakt na tu vesticu
Prosím dá sa s ňou aj online? Z čoho veští?
mate niektora na nu aktualne cislo?? dakujem vopred
@gabyyygabriela POZOR POZOR. Táto žena má syna policajta. Neverte jej schopnostiam. Na daný termín co sa k nej objednáte, má dosť času si o vás zistiť veľa vecí a tým pádom niečo o vás už vie keď sa stretnete. POZOR!
@gabyyygabriela POZOR POZOR. Táto žena má syna policajta. Neverte jej schopnostiam. Na daný termín co sa k nej objednáte, má dosť času si o vás zistiť veľa vecí a tým pádom niečo o vás už vie keď sa stretnete. POZOR!
@adisska to není pravda, áno je policajt ale robí to roky, bola som u nej keď ešte nebol policajt a co mi povedala sa aj stalo, ťažko policajt bude vedieť dopredu.
@adisska no napríklad mňa objednavala kamarátka keďže sme isli v ten istý deň. O mne nemohla vedieť absolútne nič, nevedela ani len moje krstné meno ani nič
@noami12 no bohužiaľ, je tomu tak.
@adisska chceš mi povedať že policajt jej povie kedy otehotniem a koľko detí budem mat a aj aké zdravotné problémy? A že sa budem sťahovať? A podobne veci ? Toto všetko sa mi do bodky splnilo. Odchádzala som s tým že v deťoch sa sekla a že som vyhodila do luftu peniaze lebo podľa lekárov som nemohla mať deti... no a zrazu mam dve 🙂 a do bodky mi všetko sedí co povedala.
Dobrý deň. Prosim Vas nemáte kontakt na nejakú dobru vešticu okolie Holíč Senica Trnava. Ďakujem
@adisska o ktorej Vestici hovoríte?

@martinabilik už pridala kocka nadomnou