icon

Veštica Jasmína - Holič

gabyyygabriela
22. jan 2021

Dobry deň mamicky, mate skusenost s vesticou Jasminkou z holiča? Plnia sa vam jej predpovede? Dakujem

Strana
z2
barus26
9. jún 2021

@martinabilik už pridala kocka nadomnou

matadorka222
9. jún 2021

@gabyyygabriela ano je dobra

tamarrr
12. jún 2021

Dobrý deň. Máte niektorá dobrú skúsenosť ešte s nejakou inou vešticou zo Záhoria ? Ďakujem. ☺

matadorka222
12. jún 2021

a existujue aj ina

bukrisek
13. jún 2021

@tamarrr je este jedna mila a dobra vestica ale je v cechach v Rohatci za Hodoninom

matadorka222
13. jún 2021

@bukrisek dajte cislo

tamarrr
13. jún 2021

@bukrisek môžem poprosiť meno a tel. číslo ...

bukrisek
14. jún 2021

Volá sa Ruženka a číslo je +420 773 275 235

matadorka222
14. jún 2021

dakujem

tamarrr
15. jún 2021

@bukrisek Ďakujem ...

scarletka34
12. okt 2021

@radkapavlikova228 tiež by som poprosila kontakt na tu vesticu

pindy
20. okt 2021

@perlaa ja som mala vcera online hodinu s nou a musim povedat, ze co sa tyka situacii momentalnych, vsetko vedela. Aj o mojej dcere aka je, ake ma zdravotne problemy. A co sa tyka mojho dlhorocneho vztahu tak skoro som odpadla.

daniela87sk
26. okt 2021

Prosím dá sa s ňou aj online? Z čoho veští?

sylvester01
10. máj 2022

mate niektora na nu aktualne cislo?? dakujem vopred

mata1278
9. sep 2022

@tamarrr dobrý deň máte kontakt na pani Jasminu

mata1278
9. sep 2022

@pindy dobrý deň máte kontakt na tú pani Jasminu

tamarrr
9. sep 2022

@mata1278 0907552969 veštica Jasmina.

angelinja
28. apr 2023

@denissi prosim ta bola si u tej v holici?

adisska
30. máj 2025

@gabyyygabriela POZOR POZOR. Táto žena má syna policajta. Neverte jej schopnostiam. Na daný termín co sa k nej objednáte, má dosť času si o vás zistiť veľa vecí a tým pádom niečo o vás už vie keď sa stretnete. POZOR!

noami12
2. júl 2025
@adisska

@gabyyygabriela POZOR POZOR. Táto žena má syna policajta. Neverte jej schopnostiam. Na daný termín co sa k nej objednáte, má dosť času si o vás zistiť veľa vecí a tým pádom niečo o vás už vie keď sa stretnete. POZOR!

@adisska to není pravda, áno je policajt ale robí to roky, bola som u nej keď ešte nebol policajt a co mi povedala sa aj stalo, ťažko policajt bude vedieť dopredu.

barus26
3. júl 2025
@adisska

@adisska no napríklad mňa objednavala kamarátka keďže sme isli v ten istý deň. O mne nemohla vedieť absolútne nič, nevedela ani len moje krstné meno ani nič

adisska
3. júl 2025
@noami12

@adisska to není pravda, áno je policajt ale robí to roky, bola som u nej keď ešte nebol policajt a co mi povedala sa aj stalo, ťažko policajt bude vedieť dopredu.

@noami12 no bohužiaľ, je tomu tak.

noami12
10. júl 2025
@adisska

@noami12 no bohužiaľ, je tomu tak.

@adisska chceš mi povedať že policajt jej povie kedy otehotniem a koľko detí budem mat a aj aké zdravotné problémy? A že sa budem sťahovať? A podobne veci ? Toto všetko sa mi do bodky splnilo. Odchádzala som s tým že v deťoch sa sekla a že som vyhodila do luftu peniaze lebo podľa lekárov som nemohla mať deti... no a zrazu mam dve 🙂 a do bodky mi všetko sedí co povedala.

daniel153
30. júl 2025

Dobrý deň. Prosim Vas nemáte kontakt na nejakú dobru vešticu okolie Holíč Senica Trnava. Ďakujem

paula1502
1. nov 2025
@adisska

@adisska o ktorej Vestici hovoríte?

bukrisek
1. nov 2025
@paula1502

@adisska o ktorej Vestici hovoríte?

@paula1502 o jasmina z Holíča.

Strana
z2