icon

7,5-ročné dievča nevie plávať, korčuľovať a ani lyžovať

7. jan 2026

Ahojte je prosím vás divné keď 7.5 ročne dievča nevie plávať korčuľovať lyžovať ?..chceli sme ju učiť ale boji sa horko ťažko sa naučila bicyklovať a je nám ľúto keď v našom okolí máme mladšie deti ktoré toto všetko už hravo zvládajú, pripadame.si s mužom ako neschopní rodičia

Strana
z5
anonym_897f9d
8. jan 2026

@anonym_autor my sme na všetko lyzovanie, korculovanie, plávanie zaplatili kruzky a inštruktora ... dcére je 11 a už vie všetko .. takže ak chcete niečo dcerku naučiť, tak toto je cesta ako to zariadiť a prestat sa nad tym trapit

andreatytler
9. jan 2026
@anonym_e9e0b0

Budem oponovať k niektorým názorom tu, že je plávanie také podstatné, pokiaľ nežijem v nejakej ostrovnej oblasti, tak mi ani v štyridsiatke to že plávať absolútne neviem vôbec nevadí, na kúpalisku, ani pri mori.

@anonym_e9e0b0 To vazne? Najviac deti sa utopi v domacich bazenoch. Mozno vy nemate, ale mozno sused ma, alebo bude mat, alebo spoluziak ku ktoremu pojde na prespavacku. Co tak clnkovanie na jazere? Utopit sa da aj v potoku.

andreatytler
9. jan 2026
@majlo1234

Su rodicia a rodicia, pre mna su to dolezite zrucnosti, a vsetko co sa nauci takto male dieta, pojde mu to lahsie, cim su starsie, tym viac sa boja.
Moj muz, ktory nie je sportovec, to za dolezite nepovazuje. Preto bsetko ucim dieta ja

@majlo1234 Presne tak. Korculovanie, lyzovanie je ovela lepsie sa naucit ked je dieta male, vie dobre padat a hlavne nepada z vysky.

lienka9
9. jan 2026

@anonym_autor moj muz mal 30 ked sa naucil lyzovat,korculovat nevie doteraz..vir plavat,ale len tak rekreacne..v detstve mal ine sportove zaluby a na tieto nejako cas neostaval..my moc nelyzujeme,takze nase deti tiez nie..a nepride mi to divne,ked budu vacsie zaplatime im lyziarsku skolu a naucia sa..netlac na nu,isto vie robit ine veci..co by som isto zaplatila je plavanie..to je pre mna zaklad.aj syn chodi a dcera zacina tento rok..

Strana
z5