icon

Ako ďaleko vozíte svoje deti do školy?

8. jún 2021

Ahojte maminky. Premýšlame nad školou pre nášho syna. Odmalička je v bilingválnej škôlke a preto by som ho rada dala aj do bilingválnej základky. Je však vzdialená cca hodinu autom. Vozili by ste deti tak ďaleko kvôli vzdelaniu? Momentálne som nezamestnaná, ale zvažujem, že si nájdem prácu v tom meste, aby som nemusela cestovať denne 4 hodiny. Je to podľa vás veľmi pritiahnuté za vlasy?

Strana
z6
olivs
10. jún 2021

*20 rokov

sashulla
6. feb 2022

Ja nechápem 90% slovenských matiek. V zahraničí bežne cestujú decká či už vo velkomeste alebo z predmestia do mestských škôl hodinu. V Bratislave tiež môžete cestovať z Dúbravky do Petržalky hodinu a som tu nemala som s tým absolutne problém. Všade je to úplne normálne len tu najlepšie mať pomaly dvojtriedku hlavne že je 5 minút od domu a že sa budú mať kde hrať. .. školu vždy môžete zmeniť. A ak bol v bilingválnej škôlke tak v zakladke by všetko zabudol. Veď povedzme si úprimne aká je kvalita výučby jazyka a všeobecne slovenského školstva. Česť výnimkám, našťastie tu sú aj dobre skoly. Nepocuvajte ako nebude mať syn detstvo...a dajte vedieť ako ste sa rozhodli. ;)

Strana
z6