icon

Ako dlho využilo vaše dieťa aktovku?

ikula2
2. mar 2016

Ahojte mamičky, zvažujem kúpiť do prvej triedy aktovku a nie batoh. Nikde som sa však nedočítala, ako dlho využili vaše deti aktovky. Syn je maličký a rozmýšľam nad aktovkou z topgalu, je drahá a nechcem aby ju mal na jeden či dva roky.. Ale pri jeho veľkosti, máme 15kg, sa obávam zasa kúpiť batoh. Ďakujem za vaše skúsenosti.

Strana
z2
ninah1486
19. sep 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nas ked siel so prvej tak si vybral krasnu aktovku z Baagl, nestala malo a kvalita super ale nosil mi ju dva roky a pytal ruksak

luscious
Autor odpoveď zmazal
elizita
19. sep 2022

@ikula2 ja som minuly rok kupila od topgalu Bazi melonovu. Bolo pisane, ze je pre prvacikov, lahka atd. Pisu, ze ma menej ako kilo, ale poviem ti, ze na malej bola prvy rok aj tak velka a to mala 124cm a 20kg.. nemaju vela veci, ale ked tam da len dosky so zositmi a desiatu s vodou, je to otras tazke akoby tam kamene mala.. ked sa da, nosim jej ju aj tak ja .. keby mam doma vahu, tak ju aj ovazim, lebo mi to pride na detsky chrbat aj tak dost tazke.. urcite ju mava tazsiu ako ja kabelu.. asi jedina lahka taska by bola igelitka 😀 nemam predstavu ale kolko vazi ruksak.. zvaz si aj kolko realne s nou bude chodit.. lebo my rano malu vozime a naspat jej ju nesiem ja alebo idem autom.. a len raz do tyzdna ju nesie do a zo ZUS, ktoru ma asi 5min od skoly..

beahavala
21. sep 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

u nas dcera len jeden rok, potom az aktovku nechcela nosit

nanka1986
21. sep 2022

@ikula2 nie, aj batohy sú spevnené na chrbte, ešte majú aj také výstuže vyberatelne, topgal konkrétne, čiže pevné sú dostatočne. Tie batohy majú po odobratí výstuže 700g. A určite ho využijete prvý stupeň ZŠ. Véd chod do kamennej predajne a tie batohy popozeraj kľudne aj so synom, poskúšajte...

yanni
21. sep 2022

@ikula2 Necitala som celu diskusiu, len potwal, kde pises, ze Topgal bahoty maju spevnene len dno. Nie je to pravda. My mame 4 skolakov, 3 starsi su uz pubertaci, najmladsia tretiacka. Vsetci mali/maju topgaly batohy. Batohy maju pevny aj chrust. Ziadne krive chrbaty. Batohy su tiez mensie a väcsie, to musite vyskusat.

Strana
z2