Ako motivovať 12-ročné dieťa k upratovaniu izby?
Dobré ráno,je toto normálne,alebo bežné,aby 12 ročné dievča malo takúto detskú izbu? Ako ju donútiť,alebo motivovať aby si ju upratovala? Nepomôže nič,ani krik,ani zákaz vychádzok, zamknutý mobil a podobne. Alebo keď tak sa uprace,tak na jeden deň a ďalší deň to je zas také isté. Píšem anonymné kôli švagrinej a rodine..

Upratuj mojmu 1@rocnemu izby povysav zmyjem aj prach utriem..ale on tam nema ziadny bordel. Maximalne neustelie perinu rano
ano, priklam sa k nazoru, ze toto nie je neporiadok, ale spina. na neporiadok som expert, mam ho doma dennodenne a bojujem s nim.
pytas sa ako motivovat, ale spominas len tresty....
nezoberie mobil do ruky kym, nebude daco v izbe upratane...
zaved do izby dva kose, jeden na smeti a druhy na spinave pradlo, co chce mat oprane musi dorucit do kupelne....
Ženy ďakujem vám veľmi pekne, všetkým ktoré máte ten istý problém. Naozaj nepomáha nič,ani po dobrom ani po zlom. Keď zakážeme ísť von,tak vtedy sa možno ako tak uprace,ale večer alebo na druhý deň to je zas také isté. A myslím že doma to nevidí,ba skôr naopak,manžel je taký že keď je doma tak by nedbal vysávať a umývať každý deň. Keď vysáva,tak odsúva aj gauč a všetko čo sa dá odsunúť,keď mu napadne utiera prach na lustri,okná preleští a podobne,vie povedať,že na vojne to bolo normálne každý týždeň robiť. Máme tri deti,ale táto dcéra naozaj neviem po kom to môže mať.. 🤔

Ja by som toto v baráku nezniesla a zakročila by som oveľa skôr než by vznikol takýto humus🤮