Ako obliecť dievča do školy pri nízkych teplotách?
Dobrý večer prosím Vás ako obliekate baby do skoly? Ráno chodím autom ale neviem ci z SKDbnepojdu poobede von.. A neviem ako obliecť. Píše mi -6a pocitova až-10.
Hore tričko s krátkym rukávom mikina, dole legíny a na to kombinéza, snehule, hrubá čapica, čosi teplé na krk, nepremokavé rukavice.
@anonym_autor Ved jej pribal oteplovacky a je po probleme.
Na softshelove gate a pod ne by som jej dala pančuchy? A keď sa vyzlečie dá si suknu 😄 blbosť? Keď chodila do škôlky bežné som ju tam prezliekala a dala sukňu aby nebola v pančuchách len teraz neviem ci tak môže byt aj v škole 😄
nevieš či môže byť v škole v sukni a či v pančuchách? Skôr v leginách sú dievčatá bežne.
Na softshelove gate a pod ne by som jej dala pančuchy? A keď sa vyzlečie dá si suknu 😄 blbosť? Keď chodila do škôlky bežné som ju tam prezliekala a dala sukňu aby nebola v pančuchách len teraz neviem ci tak môže byt aj v škole 😄
@anonym_autor moze nwtiahnut suknu preco by nemohla? Ja mojej dav mierne zateplene leginky a do tasky oteplovacky pre pripad ak by sli von. Ale ci si ich oblecie🤔pochybujem. Zvladla by aj v leginkach no bojim sa ze budu sa ohadzovat na dvore a valat po snehu bude mokra a potom bude sediet v mokrom v triede
nevieš či môže byť v škole v sukni a či v pančuchách? Skôr v leginách sú dievčatá bežne.
@anonym_6204f5 áno či tak môže mať v škole sukňu ktorú si sama natiahne.. na pančušky.. ide o to aby som pre ňu prišla a nebola mokrá v leginach .. a hlavne ráno aby som ju nebrala len v leginach keďže už teraz mrzne.. a nechcem aby bola naobliekana v škole a bude jej teplo ..
Vrstvi. Moj pojde v teplakoch a na poobede bude mat oteplovacky..
@anonym_autor Podla mna to nie je vhodne aby si skolacka vyzliekala a obliekala suknu na verejnosti. Nevim ci ju pustia na zachod sa prezliect, ale aj ak pustia, naco to komplikovat? Nedavaj suknu v dnoch ked je taka zima ze potrebuje oteplovacky. Daj nohavice a na to oteplovacky. Rano ked ju vezies, oteplovacky nepotrebuje obliect a tak ich len pribal. Ak by isli na prechadzku, alebo pocas prestavky von, tak si ich navlecie a ked sa vratia dnu, tak zase vyzlecie.
Veď teraz,keď je sneh,daj jej legíny a k tomu nejaké dlhšie tričko alebo svetrík,či niečo také. Normálne si potom oblečie oteplovačky , ktoré si v škole vyzlečie a ostane v legínach.
@anonym_autor kazde dieta je ine...moja je uzimena takze: dnes sa obliekla pančuchy, termo legíny, nato.si da oteplovacky, tričko s dlhým rukávom Mikina bunda
Ona bezne nosi oteplovacky ked.je tesne nad nulou🤦♀️🤦♀️🤦♀️ked poviem nech si da pančuchy rifle tak povie ze zima
Ma 7.5r
Moja 10 ročná si dala ledva silonky pod rifle, navrch tielko, tričko s krátkym rukávom a mikinu. Hovorí že majú v triede teplo
@anonym_6204f5 áno či tak môže mať v škole sukňu ktorú si sama natiahne.. na pančušky.. ide o to aby som pre ňu prišla a nebola mokrá v leginach .. a hlavne ráno aby som ju nebrala len v leginach keďže už teraz mrzne.. a nechcem aby bola naobliekana v škole a bude jej teplo ..
@anonym_autor leginy , a do tašky oteplovaky čo si len natiahne pred tým ako pôjdu von
a kedže si autom, tak hod do tašky do k sebe náhradne oblečenie ,ak by bola predsa len mokra
Ja mam sice chalana, ale do skoly som mu dala nohavice z denimovej teplakoviny a na to softshelove gate. Tie si v satni vyzlecie a necha v skrinke.
a musí bezpodmienečne mať sukňu? Prečo nie tenšie nohavice, na ktoré si natiahne otepľovačky/softshellky a je po problémoch s prezliekaním?
Ja som dnes ráno išla v otepľovačkách, pod tým hrubé legíny a zimné boty. Sukňu si obliekam na lavičke kde sa prezúvame a to som dospelá žena. Nič zo svojho tela neodhaľujem.
Nebudem ráno mrznúť a cez deň sa cítim príjemne v sukni. Tu bolo -18°C o šiestej.
Kombinácia tenké nohavice a otepľovačky mi nie je príjemná.
@andreatytler v šatni sa prezlečie, to si nik ani nevšimne a bude tam ďalších 20 podobných dievčat.
Hlavne by som odporúčala vrstviť. Tak máš istotu že jej nebude zima a ak by jej bolo teplo len dá jednu vrstvu dole. Čiže
Pančuchy alebo legíny, ak je veľmi chladno tak kľudne aj aj alebo hrubšie legíny. A na to po ceste vonku otepľovačky. Otepľovačky dáš dole. Poprípade aj legíny keď jej bude horúco. Na vrch tielko, tričko s dlhým rukávom a na to mikina/svetrík a vetrovka. Ak jej bude v škole teplo dá mikinu/svetrík dole a ostane v dlhom tričku. Tričko s krátkym by som osobne nedávala
Naša má 11 rokov a aj dnes išla v overali - pod tým má normálne nohavice, tričko a mikinu. Pre mňa je to vlastne bunda s nohavicami bez rizika prefúknutia alebo zasneženia na kríže a brucho aj pri neplánovanej bobovačke. 😉 Síce sa to v dospeláckych veľkostiach ťažko zháňa, ale má 3 overaly, tak si môže vybrať. Je zvyknutá od mala, ja som nosila aj na strednej - niekedy som mala silónky, sukňu, blúzku a na tom lyžiarsky overal. 😀
Pančuchy, šaty, softshelky, dlhšiu bundu. V škole gate zhodí a bude v šatách. Na cestu domov a do skd dá zas nohavice.

@anonym_autor teplo