Ako podporiť vzdelávanie 10-ročného nadšeného pre archeológiu?
Viete dať tip ako rozvíjať 10 ročného syna?
Zaujímajú ho archeologické veci, egyptské hrobky,panovníci, vesmír.... zamýšľa sa nad fyzikou. Ako..mne fyzika nikdy nešla, takže mu neviem poskytnúť ani odpoveď na jeho otázky 🙈 z matiky som tiež ľavá 🙈
Prosím o radu 😚
Skus pohladat nejaky kruzok. Encyklopediu a citajte spolu. Pozerajte dokumentarne filmy z danych oblasti. Ma krasne zaujmy 🤗
@katarinaba fascinuje ho Japonsko a Čína,ich rozumová úroveň nápadov....
Mozno spolu pozerat nejake programy, podcasty pre deti nadsene fyzikou? Podobne ten Egypt, kopec materialov, mozete kadeco robit, citat, vytvarat, ucit sa hieroglyfy. Aspon to som robila ja v tom veku. Dnes uz sa da naozaj zabavne studovat.
@kiki68 a čo je dnes z teba?
Odkial ste? Pohladaj ci nemate v blizkosti nejaky vedecky zamerany kruzok. Zaujima ho cina/japonsko - mozno existuju nejake kurzy cinskeho/japonskeho jazyka aj online. Popozeraj nejake muzea ktore by ho mohli zaujat - vo viedni je jedno perfektne technologicke muzeum - ak ste z blizkeho okolia mohli by ste si urobi vylet
@prasiatko30 ďakujem za tip
Povodne pedagog, dlho som robila do umenia a potom v medzinarodnej skolke.
@kiki68 aha,tak to nič moc teda
Tak v prvom rade robim to, co ma bavi, nezijem na SK a dosiahnut uznanie diplomu nie je taka sranda. Ale ja som si v urcitom bode vybrala nieco, co ma naplna. Ja by som nechcela vedecky smer a hoci som bola dost dlho vo vysokom umeni, tak mne ten svet uplne nevyhovoval. Neviem aku zavratnu karieru by som mala mat len vdaka tomu, ze dodnes zboznujem dejiny umenia.
Encyklopédie, knihy z knižnice, YouTube videá, filmy na tú tému, chodiť do múzeí, pozrieť kde sú vykopávky

Hľadajte odpovede spolu, opýtajte sa Copilota / Gemini a ich odpovede si overujte aj z iných zdrojov (napr. na wiki).