Ako pomôcť dcérke s čítaním
Baby poraďte prosím ako dunut dcérku aby čítala bez toho aby sme.sa nepohadali je druhácka a slabo číta
U vas doma sa cita? Lebo ak to dieta vidi odmala, ze rodicia vela citaju, automaticky berie do ruk knihu 😉 A ma motovaciu, vediet citat, aby si knihy mohlo citat same 😉
Vezmi ju do knihkupectva, nech si sama vyberie knizku, aka ju zaujme. Citajte spolu. Rozcitaj pribeh a ked to bude napinave, nech cita sama, ako to dopadne 😉
@zojka89 ja som s diecatami citala tak, ze riadok ona, riadok ja. Potom odstavce... a tak. Mali sme pravidlo, ze najprv sa cita kniha, potom pozera jej filmova verzia. Plus mna vzdy videli s knihou v ruke.
Ja osobne som knihy neznasala ako dieta lebo ma mama nutila nahlas citat.. tak aby ma pocula z kuchyne do obyvacky.. potom som dostala knihu, ktora lezala nedotknuta pol roka, ked som videla jej filmove spracovanie.. tak som sa k nej vratila a precitala celu seriu a odvtedy citam vela ( ked je cas). Za mna hlavne nenutit nasilu.
@ali_inzercia
Chodíme aj do knižnice má možnosť si vybrať čo ju záujme aké nejak nám to mecychadza
Nasa je uz tretiacka a citat nechce. Citavali sme jej asi od 4 rokov, na pribehy je narocna, fantaziu ma velku, vie vysvetlit mnohe slova. Za to ju aj pochvalila ucka, ze vzdy vedela vysvetlit slova. Aj cita vcelku fajn, len ked by sa nejake dlhe slova nove vyskytli, tak spomali. No nas rodicov ako knihomolov neskutocne mrzi, ze necita. Kedysi fungovalo aspon na striedacku, ako pisu vysie, kusok ja, kusok ona, teraz veru uz ani to. Dostala krasne knizky aj pod stromcek a ani polistovat obrazky si nechce. Jedine co som jej zase ja pocitala trosku. Cize vzor, praidelnost, striedanie, ani to ze si sama vyberie kniKy ani u nas nefungovalo nikdy. Knizky vybrala, ale necitala.

@zojka89 skús knižku, ktorá ju zaujme.