icon

Ako pomôcť šiestakovi zlepšiť sa v učení?

14. feb 2025

Ahojte, prosím, čo by som mohla urobiť, aby sa šiestak zlepšil v učení? Keď sa sústredí, rozmýšľa rýchlo, ale dlho sa nevydrží .sústrediť. Ďakujem.

barka1
14. feb 2025

Obmedzit mu mobil, pc hry atd.

kavasmliekom
14. feb 2025

Presne, pred učením žiaden mobil, ani telka, PC. Jedine, tak by som mu dovolila ísť na hodinu von oddýchnuť si od učenia v škole, potom sa učiť. A sam, bez sprievodu telky, hudby, rečí 😊

slavomira236
14. feb 2025

A v 5tom sa ucil ako? Moj je piatak uci sa sam musim mu to sice hovorit sle pojde uci sa. Tablet moze az vecer ked je pouceny mame dohodnuty cas 19sta hodina.

0silvia0
14. feb 2025

doučovanie

siska53
14. feb 2025

A keby si mu to rozdelila na useky? A po kazdom pauza par minut? Ono zas kratko znamena kolko? 2-3 minuty?

nikpa
14. feb 2025

Môže mať poruchy učenia.

januska12323
14. feb 2025

Nevie sa sústrediť alebo ho to nebaví?

autor
14. feb 2025

@nikpa
@januska12323 Má poruchy učeniaa nesústredí sa.

nikpa
14. feb 2025

Tak tu je pôvod toho a treba na tom pracovať. Existuje veľa odbornych článkov, terapii, prednášok, knih ako pracovať s takýmito deťmi, ako pristupovať k učeniu. A mal by mat vypracovaný posudok zo špeciálneho centa, tento odvzdany v škole a podla neho by sa mali aj učiteľky riadiť. Tebe rovnako by mali poskytnúť rady ako mu byť nápomocná.

gabika99
16. feb 2025

Prestávky medzi učením. Moja sa tiež ťažko sustredi, niekedy je úplne vypnutá. Veľmi nám pomáha smartbook.

kristina1207
Odpoveď bola odstránená