Ako unaviť hyperaktívne dieťa?
Rodicia hyper deti, dajte mi tipy, ako unavit hyperaktivne dieta doma? Mate trampolinu? Boxovacie vrece? Ping pongovy stol? Rebrinu? Poradte prosim nieco. Neda sa mi s nim stale behat po vonku, potrebujem aj navarit, upratat, niekedy sa mi von ani nechce. Ma 10r, sam sa von chodit boji. Kamosov na okoli nema. Dakujem za kazdy tip.
To vsetko ho bude bavit tak par dni. Nad Wii si nerozmyslala? Ale asi by som ho fukla na kruzok, bude s rovesnikmi, vybije energiu, najde nieco co ho bavi.
@anonym_0b617a pocas skoly ma sporty.ale v zime sa ani na dvore neda byt.uz nevie, co so sebou.kazdy 2.den sme na 2-3hod.prechadzke..
To vsetko ho bude bavit tak par dni. Nad Wii si nerozmyslala? Ale asi by som ho fukla na kruzok, bude s rovesnikmi, vybije energiu, najde nieco co ho bavi.
@anonym_0b617a co je Wii?🤔
vy každý druhý? my každý deň keď nie je škola. U nás turistika min. 8 km.
vy každý druhý? my každý deň keď nie je škola. U nás turistika min. 8 km.
@anonym_6d17cd super, ja tolko nedavam.a?
@anonym_0b617a co je Wii?🤔
@anonym_autor hracia konzola kde su pohybove hry. Ale teraz som pozerala ze uz ju nevyrabaju. Mozno by si nasla bazarovu, pripadne nejaku alternativu.
Nintendo switch má ovládače ktoré sa v hrách aj hýbu, plus aj kruh na cvičenie. Toto by ho vedelo zabaviť.
Je veľký, treba sa ho len spýtať čo by ho mohlo baviť. Možnosti sú trampolína, bežecký pás, stacionarny bicykel, boxovacie vrece, švihadlo, balančná doska, hrazda na zhyby… alebo mu spraviť prekážkovú dráhu, kľudne aj na dvore. Ale snažila by som sa mu nájsť kamarátov v okolí aby lietali po vonku spolu.
@anonym_autor
daj mu irobit referat akebo zaujimavy projekt, nieco nech tvori. Vymyski si za to odmenu pre neho.
@anonym_autor nerozmýšľala ste ci ta hyperaktibita nie je dôsledkom nadmernej únavy, že dieťa je unavené z aktivity, vy to vidíte,že je "nevybehany", ale zač tým môže byť len únava. Skúste sa posadiť k stolu a niečo spolu tvoriť, neuvádzajú vek dieťaťa. Na youtube.com sú rôzne videa origami a pod., aj z wc riek postavičky a podobne...takouto aktivitou rozvíjať zrucnosti dieťaťa a budujeme si vzťah medzi sebou...je to čas, ktorý je iba Vás a o vas dvoch...mozno sa mylim, len pusem z blastnej skusenosti,kedy som uz nevedela co viac urobiť aby bol kľud...a toto zabralo. Uvidíte,skúste...
Môj chodil na hokej od 5 rokov až do 15 takže trénoval trikrát až štyrikrát do týždňa plus každý víkend zápas hyperaktivita ho prešla až v dospelosti dovtedy neobsedel ani 10 minút