icon

Ako vyriešiť zápis dieťaťa bez stráženia mladších detí?

31. mar 2025

Pekný večer. Musíme ísť s dcérou na zápis do 1.ročnikq. Musia tam ísť obaja rodičia. No máme ešte menšie deti 3 roky potom 1,5 a 4 mesačné bábätko. Neviem si predstaviť, že by sme ich tam vzali ten 1,5 ročný by tam strašne vymýšľal. Ako sa to dá riešiť, kam ste zatiaľ dali deti, keď nemáte nikoho na stráženie ?

patka06
31. mar 2025

Choďte obaja, menšie ostanú vonku najprv s jedným z vás a potom sa vymeníte - nemusíte byť vo vnútri obaja naraz

jaond19
31. mar 2025

Isli sme spolu. Neboli sme jediní rodicia s mensimi detmi so sebou. Muz nech podpise co treba a zatial caka a zabava mladsich na chodbe alebo sa vystriedajte.

barka1
31. mar 2025

Na zápis musia ist obaja rodičia? Si si ista? Nestačí splnomocnenie, podpis, suhlas alebo nieco také?

pe_mi
31. mar 2025

U nás stačí OP druhého rodiča
Okopirujem si ho,vytlačim z telefónu.
Keďže manžel je v zahraničí na zápis
Vystriedate sa pri deťoch, jeden vypisuje,podpisuje, vymeníte sa a striedate si deti.nie je to nič neobvyklé ísť na zápis aj s malými,menšími deťmi

veronikaszabova
31. mar 2025

Mam dvoch skolakov a vzdy som bola s nimi sama, nemusel byt pritomny aj otec

beata_k
31. mar 2025

Na zapis nemusia obaja rodicia. Staci suhlasne vyjadrenie rodicov, ci ako sa to vola.

denkabemommy
31. mar 2025

Môj muž bol počas zápisu pracovne preč, papiere šiel podpísať dodatočne 🙂

euka210
1. apr 2025

U nas stacil len jeden rodic, co to za somarina. Stale som chodila len ja, manzel bol v praci. Prihlasku moze podpisat aj doma ci on line, fakt nevidim nutnost 2 rodicov 🤷‍♀️
Ked bol covid, tak ziadny zapis nebol, iba elektronicky urobena prihlaska.

ivanakal
1. apr 2025

Na zapise som vzdy bola sama. Synov si zobrala pani ucitelka do triedy, ja som pri nich ani nebola. Vypisovala som inde nejake papiere. Cize, ak ho nemozes nechat s muzom, tak si ho tam zober.