icon

Ako zapísať dieťa do školy bez trvalého pobytu?

8. dec 2024

Ahojte. Prosím vie mi niekto poradiť? Malá mi nastupuje od septembra do školy. No chcela by som aby išla do mesta kde nemáme trvalý pobyt.
Planujem sa ísť osobne opýtať. To mám prísť do školy a pýtat si rovno riaditeľku? Ďakujem

Strana
z2
babydesire
10. dec 2024

Nie, len vypis ziadost a vsetko okolo toho a az bude zapis prijde ti mail a dostavis sa na zapis..aj nase deti maju školu aj skolku v okresnom meste, aj ked mame skolu aj na dedine, kde byvame..vsetko potrebne som nasla na stranke skoly alebo na edupage.

autor
11. dec 2024

@bosorkabb ahoj takze ked mala bude mat trvaly pobyt v senci. A jej adresa spada pod mlynsku skolu, bude spadova. Vezmu mi ju urcite? A nemam podavat ziadost do inycj skol?

bosorkabb
11. dec 2024

Musí byť ulica pre ktorú je ZŠ spadova. Ono zoberú ale môže sa stať že ju prehodia na elokovane pracovisko čo je Kysucká. Na prihláške píšeš aj trvalý pobyt rodičov. Viem že to chceli.
Do ostatných škôl podať môžeš ale je veľká pravdepodobnosť že ju zamietnu a odporučia spadovu školu. Tak to v Senci chodí. Nie je miesto proste.

autor
11. dec 2024

@bosorkabb ano podla ulice ma mlynsku. Ono je mi to jedno kam ale nech je v Senci. Takze sa nemusim obavat , ze nevezmu.
Otec bude mat trvaly ako dieta.
Matka inde..

bosorkabb
12. dec 2024

Tak by ju zobrať mali. Nič nikdy nie je 100%.

autor
12. dec 2024

@bosorkabb ano ale nemoze byt predsa bez skoly nie?

bosorkabb
12. dec 2024

Nemôže ale ani riaditeľka nie je blbá a občas máš smolu. Proste 100% nie je nič.

autor
12. dec 2024

@bosorkabb tak potom ju musia vziat niekde blizko senca.

Strana
z2