icon

Ako zmeniť školu v EduPage?

8. apr 2025

Ahojte, dcéra menila školu. Teraz mi prišiel mail z novej školy, že sa mám prihlásit na ich edupage. Meno je vraj moja mailova adresa, heslo asi také isté ako som mala... Dá sa v Edupage nejako zmeniť škola alebo ako mám postupovať. Ďakujem za radu

puertorico
8. apr 2025

tu sa pripnem ak sa môžem votrieť, čaká nás to

veronicka1901
8. apr 2025

Dcera ked prechadzala zo ZS na osemrocne gymnazium, tak dostala uplne nove prihlasovacie udaje, takisto my rodicia. Skola vam musi vytvorit nove konta. Ja mam 4 rozne - najstarsia na gympli, prostredna na ZS, najmladsia v MS a este najstarsia jazykovka, vsade su ine prihlasovacie udaje, ale v appke to je pekne pod sebou.

zic
8. apr 2025

A nema kazda skola inu adresu edupage "menoskoly.edupage.org"? Samozrejme musia dodat ine prihlasovacie meno a heslo... my sme to tak mali. na zakladke bol link zsxxxx.edupage.org a teraz je gymaziumyyy.edupage.org
A na stranke novej skoly asi budu mat ja odkaz na vlastny edupage

autor
8. apr 2025

@veronicka1901
@puertorico mne prišiel mail z novej školy. Že mám ist na edupage ich školy a že moje prihlasovacie údaje sú meno: môj mail - to som mala aj na pôvodnej škole. Heslo ak neviem tak dali link na zmenu. Tak predpokladám že aj heslo je rovnaké... Ale neviem či sa v Edupage dá vyhľadať nová škola alebo kde to zmením... Hľadám ale nič nevidím

autor
8. apr 2025

@zic no áno, skúsila som sa prihlásiť cez ich link a moje meno, heslo mi vzali automaticky a prihlásila som sa na ich stránku. Akurát že ja tam nechcem chodiť cez Google, ale mať normálne v mobile aplikáciu edupage ako som mala doteraz...

luliu
8. apr 2025

Je to automatické, stara škola zmizne, nová sa objavi

veronicka1901
8. apr 2025

Ak tu skolu nemas v zozname na lavej strane v appke, tak ta nepridali este, skus napisat administratorovi

slavomira236
8. apr 2025

A pridat skola sa da? Zeby som si tam pridala zusku..

autor
8. apr 2025

Tak baby kľud 🤣🤣🤣už som tam🤣🤣🤣 samé mi to tam nabehlo. Tsk zo starej školy predpokladám že na zas odstránia...

januska12323
8. apr 2025

Ty nič nemeníš, škola ťa musí pridať.

no1990
8. apr 2025

Dcéra prestupovala na inú základnú školu, zmenilo sa to v apke samé. Ako sla na strednú, tak tým že nemám už aplikáciu, hlásim sa na webstranke školy a tam stále funguje pôvodný mail a heslo. Cize sa to deje automaticky v apke. Len na webstranke musíš zadávať do prehliadača adresaskoly.edupage.org