Ako zvládnuť zmeny správania dieťaťa počas puberty?
Ahojte, to aj vasi coskoro 10 rocni zmenili spravanie?? Doma je uplna katstrofa. Vsetko hejtuje, nic nie je dobre,nic mu nevyhovuje…….rozprava s nami rodicmi tak ze len vrci, surodencov provokuje. Cele dni len lamentuje ze sa nema cas hrat a ked ho ma tak sa nehra. Je toto uz puberta???? pomoooc….ako dlho toto bude trvat. Mam chut sa zbalit a odijst.
@alan1234 Ano, v 9. rokoch to zacina.
Môj 10 ročný je v kúte prin2 bratoch pubertakoch tak to až také nie je. Ale moji športujú tak energiu si vybijú inde. Nehovorím., že šport je jediná možnosť, existuje mnoho vecí, ktorým sa dá venovať a pohltia pubertaka
@alan1234 mojal 11 ale este nic take nepozorujem zatial. Len ked nieco poviem bzdy musi mat posledne slovo nejaky poznamku.
Tak to som nevedela že to začína tak skoro. Môj má 9 a tiež je niekedy na nevydržanie, všetko ofrfle, nič sa mu proste nepáči. A pritom keď bol malý tak sa tešil z maličkostí.
@alan1234 ja mam 14 ročného....detto
🙄môj pomaly 9r už je frajer...
Ano oni začnú byť frajeri, ale zas začínajú byť takí zodpovednejši, viac sa snažia presadiť napr v skole ,športe. " Mama ty tomu nerozumies" počúvam čoraz častejšie 🙂

@alan1234 dlho moja ma 16 a ešte v nej stále je