Aku základnú výbavu nakúpiť pre prváčku?
Aku základnú výbavu nakúpiť pre prváčku? Ďakujem
vrecúško na telesnú, pastelky, nožnice. ceruzky
Bude ti treba prezúvky s bielou podrážkou, uteráčik na ruky. Hygienické vreckovky, wc papier a u nás napríklad balenie kancelárskeho papiera.
Na telesnú vrecko na úbor, mikinu, tepláky, tričko, ponožky, cvičky.
Na výtvarnú: vrecko alebo kufrík, farebné papiere, lepidlo v tube, vodovky, voskovky, plastelíny, temperky, nožničky, nádobu na vodu, handričku na štetce, štetce, zásteru a obrus. Výkresy napr. učiteľka zaplatila zo zrpš.
Perá pri pracikoch vyuzijes cca až v druhom polroku. My sme minuli strašne veľa pasteliek, obyčajných ceruziek a lepidla. A to bolo jedno v peracniku a druhé vo vrecúšku na telesnú. A do družiny ešte lyžičku na mliečnu desiatu ;)
@alinka183 my sme si platili 30€ balík, mali tam zošity, pracovné zošity a tuším výkresy!
Na telesnú sa u nás neprezliekaju, takže len tenisky s bielou podrážkou plus vrecko, na výtvarnú krabičku a v nej tempery, vodovky, voskovky, štetce, handričku, pohár, lepidlo, nožnice, zásteru a obrus, na matiku som kupovala pravítko s ryskou, komplet peračník, pero ešte nie, až po dohode s učiteľkou, inak pastelky, ceruzky, guma, papuče, prívesok na čip, fľašu, desiatovnik a batoh samozrejme 😉 to ma tak rýchlo napadlo ako sme to mali my
papuce, aktovku, pecaracnik, vrecko na telesnu, desiatovnik, flasu na vodu.
S ostatnym by som pockala az ked dostanete zoznam zo skoly. BUd uz je na edupage, alebo sa tam objavi v najblizsich dnoch. Pripadne prvy - druhy den, ked dieti nastupia.
Ucitelka uz vas bude informovat co a ako.
Zbytocne nekupuj do predu.
@alinka183 nám vyslovene zakázali kupovať dopredu. Len taska, vybavený peračník, prezuvky. Ale okrem toho som tu už zakladala aj ja temu 🤣 a baby poradili napríklad obaly na knihy/pracovné zošity. To ma vôbec nenapadlo. A baby keď píšete, ze na telesnú cvicky tak tým myslíte športové tenisky? Pretože ja chcem kúpiť teraz športové tenisky s nefarbujucuou podrážkou, cvicky by mala neprezila..a na cvičenie by sa v teplákoch uvarila.. nosia deti aj leginy a tielko/tričko také športové sety? Pripadne normálne kratase tričko? Však september býva ešte teply, niekedy aj október. Neviem co mam robiť ale fakt by som nerada tieto veci riešila po obchodoch prvé septembrové dní. Poradíte? 🙂 dakujem. A este by ma zaujímalo ako ma byt vybavený peračník 🤣 lebo mame prázdny.. vdakaa
@alinka183 my sme si platili 30€ balík, mali tam zošity, pracovné zošity a tuším výkresy!
Na telesnú sa u nás neprezliekaju, takže len tenisky s bielou podrážkou plus vrecko, na výtvarnú krabičku a v nej tempery, vodovky, voskovky, štetce, handričku, pohár, lepidlo, nožnice, zásteru a obrus, na matiku som kupovala pravítko s ryskou, komplet peračník, pero ešte nie, až po dohode s učiteľkou, inak pastelky, ceruzky, guma, papuče, prívesok na čip, fľašu, desiatovnik a batoh samozrejme 😉 to ma tak rýchlo napadlo ako sme to mali my
@lenka2710 ahoj,preco sa neprezliekaju na TV?to som ešte nepočula
@alinka183 taška, vrecúško na prezuvky, prezuvky, telesná. Co sa týka zošitov, ceruziek, nožníc atď, zo skúseností radím počkať na zoznam od triednej učiteľky. Co učiteľka, to iné požiadavky. Mám 3 deti, v tej istej škole a každá učiteľka chcela niečo iné. 🫢
@alinka183 nám vyslovene zakázali kupovať dopredu. Len taska, vybavený peračník, prezuvky. Ale okrem toho som tu už zakladala aj ja temu 🤣 a baby poradili napríklad obaly na knihy/pracovné zošity. To ma vôbec nenapadlo. A baby keď píšete, ze na telesnú cvicky tak tým myslíte športové tenisky? Pretože ja chcem kúpiť teraz športové tenisky s nefarbujucuou podrážkou, cvicky by mala neprezila..a na cvičenie by sa v teplákoch uvarila.. nosia deti aj leginy a tielko/tričko také športové sety? Pripadne normálne kratase tričko? Však september býva ešte teply, niekedy aj október. Neviem co mam robiť ale fakt by som nerada tieto veci riešila po obchodoch prvé septembrové dní. Poradíte? 🙂 dakujem. A este by ma zaujímalo ako ma byt vybavený peračník 🤣 lebo mame prázdny.. vdakaa
@sandra49 dcéra je štvrtacka, nikdy nemala žiadne cvičky, kupujem jej biele botasky. Úbor nemá, ani iné deti v triede. Má športové tričko s krátkym rukavom a kraťasy, v zime legíny, ako väčšina dievčat u nás.
@sandra49 pre mňa sú moderne cvicky taketo, ale aj tak ma vacsina botasky.
určite Vám dajú zoznam v škole, teda cez prázdniny nám posielali meil 🙂 všetko vkľude koncom augusta v tesco keď sú výpredaje a nestojí to veľa...jediné na čo si dať pozor lepidlo na výtvarnú aby sa dalo vyprať a aby sa jej s ním dobre robilo a tiež aby bolo bezpečné keby ho olízla...My od prvej triedy kupujeme uhu renature a aj koláže z fotiek či kartóny s ním zlepí, oblečko sme jej špeciálne nehrotili akurát tašku dostala na narodky od starkých čo nás dosť pekne odbremenilo

zoznam by ste mali dostat zo skoly, ale pripravenu mozes mat tasku a peracnik, ubor na telesnu, do vytvarnej pojdu urcite tempery, vodovky, voskovky, plastelina, obrus, poharik, stetce