icon

Aký darček pre učiteľky na koniec školského roka?

15. máj 2025

Ahojte, ako riešiť koniec školského roka?
Áno viem, pani učiteľky majú svoj plat, ale predsa len, škola a zvlášť materská prípadne prvý stupeň ZŠ to je také viac osobné.
Viem, že pani učiteľky nečakajú a ja nie som povinná ale aj tak by som rada niečo.
Ťažko sa mi však odhaduje hodnota.
Vec do 10 eur je veľa?
Spotrebná všeobecná vec.
Či myslíte vy?
Každý rok je táto téma plná rozpakov..
Čo je veľa a čo malo?
Sme bežná stredná trieda

zuzubb007
15. máj 2025

Žiadne somariny hlavne ako hrnčeky, sošky, drevené srdiečka a podobne veci, keď už spotrebná vec ako oriešky, čokolády, čaje, kvety, mňa to vždy vyjde 10 eur však kúpim kvet a čokoládu a to je hned

eviq
15. máj 2025

Naša pani učiteľka rada číta, tak som jej jeden rok kúpila darčekov poukážku do kníhkupectva v hodnote 10€. Myslim, že ju to dosť potešilo 🙂.

katarinaba
15. máj 2025

Darcekova poukazka - idealne platna v celom nakupnom centre - podla mna najlepsi darcek. Pouzije na to co chce, co potrebuje. Hodnota 10 EUR je podla mna fajn.
Inak aj dohoda rodicov moze byt fajn, ze sa zlozite po 10 EUR a kupite jednu poukazku. My sme to tak riesili uz viac krat.

katulienkax
15. máj 2025

ja kupujem ked tak len kvety alebo co sa da zjest. Moja mama ako ucitelka ma plno takych hrncekov, poharikov, no mna osobne by z toho drblo, lebo to len prach utierat z toho treba. A tie do 10 eur su viacmenej haraburdy

michaela329
15. máj 2025

Poukážka do kníhkupectva je super darček a napríklad ja mám s rodičmi dohodu o darčekoch takú, že si prosím fixky, pastelky a papiere...bola to iniciatíva jednej mamičky, ktorá sa ma rovno opýtala, čo by som chcela.

kacena4
15. máj 2025

my vzdy uz roky davame poukazku do knihkupectva

kikusenka1
15. máj 2025

Ja dávam sviečky, cukrovinky a pribaliť ešte aj kartičku s podakovanim

anicka382
16. máj 2025

My sme včelári, tak som dala med mal obrovský úspech 😊

katkaseiner
8. jún 2025
@anicka382

My sme včelári, tak som dala med mal obrovský úspech 😊

@anicka382 podla mna top darcek

jazula
11. jún 2025

Ja som kúpila mini medíky, sú krásne, už sa tešilm, ako ich malá bude odovzdávať 😀