Aký darček pre učiteľov na koniec roka?
Ahojte, hlavne pani učiteľky, čo vás najviac poteší na konci roka od detičiek? Aby sme nekupovali blbosti...
Ja som to tiež zvyčajne riešila kávou alebo kvietkom v kvetináči. Ak má malý pani učiteľku rád, môže jej niečo vyrobiť. Napr. jej nakresliť portrét.
Moja mama je učiteľka. Keby sa jej niekto spýtal, čo by chcela, tak povie nič. Fakt im nejde o darčeky. Ale radosť to urobí. Stačí maličkosť. Len nie nejaké šálky, sošky a podobné pracholapače.
@veronka523 najma nie nejake lapace prachu - srdiecka s citatmi, hrnceky a mydlove kytice. Myslim ze kvet a kava, pripadne dezert potesi kazdu
a ja mam otazku nosi sa aj kyticka na zaciatok skolskeho roka? lebo asi nebude nejaky oficialny zaciatok skol. roka ale pride mi prirodzene, že mala donesie na zaciatok nejaku kyticku
@veronka523 poukážky (na masáž, pedikúru...) lístky do divadla, kina, káva čaj, 10 kg marhúľ, torta... Mala som učiteľku, ktorá nechcela kvety, tak sme jej kupovali alternatívy
@veronka523 mňa potešilo hocičo, čo sa dá zjesť alebo vypiť 😊 Nepotešili má veci, na ktoré sadá prach a predmety akože na pamiatku. Na to mi stačia fotky 🙂
@misana84 naši nosia jednu ružu alebo gerberu na privítanie jej dajú objimu ju...
@domiklik to už sú drahšie darčeky aj veľmi osobné ...divadlo kino alebo starostlivosť o telo ..to ju musíte asi dobre poznať aj súkromne... Teraz sú v móde poukážky do IKEA ....
@veronka523 raz mi dala žiačka malú fialku v kvetináči... dodnes ju mám, už je to 6 rokov, minule mi písala, že ju zobrali na odbornú SŠ, že mi dakuje, bolo to milé poslať jej fotku toho kvietka, že ho stále mám a že na ňu myslím. Takisto som dostala hrnčeky a šálky od detí, tie mi robia radosť, pijem z nich kávičku. A osobne sladkosť ma tiež vždy poteší. Ja na rezané kvety moc nie som, rýchlo zvädnú a končia v koši
Ak máte dobré učiteľky, myslím že vďačne darovaná hocijaká drobnost s milým slovom nikoho neurazí
@michaelanova dobrý deň nepamätám si už presne názov,stiahnite si foto a určite vám nájde na googli stránku

Má to byť darček od jedného žiaka alebo tip na skladaný darček od triedy? Do škôlky/školy? Rozlúčka po X rokoch alebo len bežný šk. rok?