Appka pre žiaka na slovenčinu
Ahoj, maminky,
moja malá (štvrtáčka) mi piští, že niektorí spolužiaci v škole majú nejakú appku v telefóne, cez ktorú sa učia a testujú na gramatiku a pravopis a že ona ju chce tiež. Ale ja som s telefónom úplne nemožná a neviem ju nájsť, do pondelka sa mi čakať nechce, až sa spýta lepšie. Neviete, o čo by mohlo ísť? Chytrý telefón mám, co je asi základ🙂.
Nemohol by to byť Mozgožrút? Ale tam sa prihlasuje cez heslo, ak ste dostali od školy na bezkriedy
Ale tam nie je len slovenčina, ale aj matika, angličtina, prírodoveda alebo biológia (podľa toho, čo má) atď...
Tak napokon si nevýmyšľala, našiel to otecko, vola sa to Slovenska gramatika: https://play.google.com/store/apps/details?id=c... .
Nie som zástancom digi-detstva, ale musím uznať, že niektoré veci ako táto sa mi zdajú dobré, minimálne mi ušetria čas. Podľa zvuku appky počujem, že sa testuje a nie surfuje (čo robí veľmi rada, to poznáme) a ešte mi to ukazuje jej výsledky. A má tam toľko testov, že bude ľutovať, že mi to ukázala🙂))

@zuzaooo no aby to nebola len zámienka, že ide sa testovať na gramatiku a bude ti surfovať po nete. Testovať sa môže aj klasickým spôsobom, keď jej o to skutočne ide. 🙂 My sme nemali žiadne apky a sme tu 🙂 príde mi to prehnané,...