icon

Barefoot pre väčšie deti

cernica
16. sep 2017

Barefoot - najmladšej dcére to kupujem, ale problém je s veľkosťami nad 30. Čo by ste poradili, aby to vydržalo aj futbal a zároveň bolo vhodné na jeseň?

Vďaka za rady.

jatva
17. sep 2017

Je to problem. Na bezne nosenie ma dd stepy, ktore nie su idealne. Na telocvik vb primus, ale zas nie su do takehoto pocasia... rada si pockam na dake tipy 🙂

cernica
autor
17. sep 2017

@jatva Vďaka za reakciu.

cernica
autor
18. sep 2017

@jatva Ešte by som sa chcela spýtať, ako tie dd stepy nie sú ideálne podľa Vás? - z Vašej skúsenosti, ja som ddcére kúpila tikki shoes posledné dve letá, inak som v bf začiatočník, ďakujem.

beton
18. sep 2017

@cernica no presne toto zaujima aj mna. ze tie bare su len zlatucke malicke, ale co vacsi a dospeli...

daisylucky
19. sep 2017

Pripajam sa do debaty, tiez som zvedava na odpovede. Co som zatial postrehla, tak na sirsiu nozku feelmax, vivobarefoot a zea zoo.

jatva
19. sep 2017

@cernica je to kompromis. Z vlozky treba zoskrabat to tvarovanie. A vo velkosti nad 24 uz nemaju ani taku peknu spicku ako 015. Jedine, ze su makke, inak nic moc.

mandala77
19. sep 2017

@cernica spýtaj sa v tejto skupine na koníku: https://www.modrykonik.sk/group/4501/detail/
Je to barefoot skupina.

cernica
autor
19. sep 2017

@mandala77 vďaka - už som tak urobila dávnejšie, nikto si otázku nevšimol 🙂

mandala77
20. sep 2017

@cernica v popise skupiny sú rôzne tabuľky, a aj tabuľka, aké boty v akom počasí. Ono sa netreba čudovať, že si otázku nevšimnú, lebo to sa tam dookola niekto pýta na to isté a určite ich to nebaví stále sa k tomu vyjadrovať, keď odpoveď si môžeš nájsť v starších príspevkoch, len sa treba trošku pohrabať. Vo veľa mestách nájdeš predajne barefoot obuvi, tak sa môžeš poradiť aj tam.

noname26
20. sep 2017

celkom slusne alternativy su plae, bobux a super su filli, ktore maju robit uz aj pre vacsie deti. vsetko skor na normalne az uzsie nohy. inak vivo ma aj pre deti z tych sirsich, neviem ako kidofit

daisylucky
20. sep 2017

@noname26 kidofit su do velkosti 30.