Barefoot pre väčšie deti
Barefoot - najmladšej dcére to kupujem, ale problém je s veľkosťami nad 30. Čo by ste poradili, aby to vydržalo aj futbal a zároveň bolo vhodné na jeseň?
Vďaka za rady.
Pripajam sa do debaty, tiez som zvedava na odpovede. Co som zatial postrehla, tak na sirsiu nozku feelmax, vivobarefoot a zea zoo.
@cernica spýtaj sa v tejto skupine na koníku: https://www.modrykonik.sk/group/4501/detail/
Je to barefoot skupina.
@cernica v popise skupiny sú rôzne tabuľky, a aj tabuľka, aké boty v akom počasí. Ono sa netreba čudovať, že si otázku nevšimnú, lebo to sa tam dookola niekto pýta na to isté a určite ich to nebaví stále sa k tomu vyjadrovať, keď odpoveď si môžeš nájsť v starších príspevkoch, len sa treba trošku pohrabať. Vo veľa mestách nájdeš predajne barefoot obuvi, tak sa môžeš poradiť aj tam.
celkom slusne alternativy su plae, bobux a super su filli, ktore maju robit uz aj pre vacsie deti. vsetko skor na normalne az uzsie nohy. inak vivo ma aj pre deti z tych sirsich, neviem ako kidofit
@noname26 kidofit su do velkosti 30.

Je to problem. Na bezne nosenie ma dd stepy, ktore nie su idealne. Na telocvik vb primus, ale zas nie su do takehoto pocasia... rada si pockam na dake tipy 🙂