Cena za školu v prírode
Dobrý deň maminky, zaujíma ma prosím vás informácia, koľko platilo vaše dieťa za školu v prírode (na komplet pobyt, strava, doprava a tak ďalej.)
Lebo u nás za 4 noci chcú 320€ !!!!!
( pozn. synovec absolvoval lyžiarsky ešte aj so skipasom za 190€. )
A kde ta skola v prirode ma byt, myslim tym ubytovacie zariadenie, stravovanie atd? Aky realne program tam je? To je dost podstatne, kedze ide o 80 na noc. Minus cesta atd ok.
Ahoj, na lyžiarsky výcvik prispieva štát sumou 150€, preto synovec to mal lacnejšie.
@lusip my sme minulý rok platili za škôlku v prírode 170€
Och uz neviem presne 150-200€ sme platili.
Tak ale aj autobus a neviem co vsetko tam bolo. V pondelok isli a v piatok prisli.
Ono zalezi aj či idete využiť tu dotáciu 1x za prvý stupeň...ak áno, tak ta cena je dosť, ak nie, je to primerane ak vybrali nejaké lepšie ubytko a program
320 ale z toho prispieva štát 100 eur nie? Lebo u nás chceli okolo 260 a rodičia platili 160, samozrejme závisí na programe ako ďaleko, aký hotel atď.
Štátne príspevky sú len raz pre prvý stupeň. Naša je štvrtáčka a budú mať teda štátny príspevok 100€, my budeme doplácať asi 100€ a bola odsúhlasená individuálna doprava. Takže bez príspevku a s dopravou to nie je až tak veľa. Záleží od vzdialenosti (cena dopravy), úrovne ubytovania a plánovaných aktivít (vstupné na nejaké atrakcie, náklady na pomôcky a iné potreby...).
https://www.minedu.sk/prispevok-na-skolu-v-prir...
My 290 eur, 100hradi stat.
Dcéra ide tento rok, majú na to dotáciu a doplácali sme 140 €.
U nas tiez 320. Minuly rok mali dotaciu 100 eur, teraz uz nemaju narok. tak platime plnu sumu
U nas je vzdy cena cca 250€, na prvom stupni vyuzili 1x dotaciu a 1x isli tam/spat vlakom lebo to vychadzalo lacnejsie
@lusip minuly rok tatry sitobus z humenneho hotel 190 cena plus dotacia 100 eura. A este samozrejme do vacku.
podla mna strasne vela, odmietla by som dieta dat za taku sumu. My sme nikdy neplatili viac ako cca 170eur (a to uz bolo v cene zahrnute uplne vsetko). Naposledy isli vlakom, inak by ich doprava autobusom vysla velmi draho, decka mali aspon zazitok.
My platíme 230 bez dotácie
270e, 4 noci. Dotacia 100e.
U nás bola aj tá dotácia uplatnená a potom sme doplácali tuším 150 alebo 140 ešte.
Dcéra tento rok škola v prírode.Platili sme 150 € + 100€ dotácia.5 dni plná penzia
Syn mal lyžiarsky.Platili sme 220€ + 100€ dotacia.5 dni,full servis.30 € vratili
minuly rok sme doplacali 150 EUR, + 100 bola dotacia
Naši idú od pondelka do piatku -cena je 180€
Od pondelka do piatka cca 230 euro , idú Nová Baňa
Aj my sme platili 145, bola dotacia 100e, takze celkovo by to vyslo cca250e. Bolo takto pred rokom.
Syn je stvrtak, majú dotáciu, doplácame 30-40 €.
to záleží od toho za akú cenu zoženú autobus, či bude plne vyťažený, za akú cenu zoženú ubytovanie a stravu a aj aký program tam deti budú mať.....nie všade je nárok na dotáciu a nie všade hľadajú chatu kde je lacnejšie ubytovanie....
My k dotácii doplácame tento rok 120 . Akurát sme sa ale dozvedeli, že asi ešte budeme doplácať, lebo kvôli transakčnej dani sa menia ceny, takže sa nám to asi o 20 navýši
@lusip no to nevyzera na nejaku zlavu za skupinovy zajazd. To je normalna cena na osobu, keby ste sli aj sami. Skola ma urcite nejake zlavy. Za 450, - E viete zohnat dovolenku v Egypte all inclusive 😂.
@ssnowwhitee tal to je fakt malo. Ale zalezi sj na vzdialenosti ci tam deti budu spat aky program a kam..

Neviem sa vyjadriť, ale príde mi to strasne veľa... to kto si môže dovoliť?