icon

Cena za školu v prírode

lusip
3. apr 2025

Dobrý deň maminky, zaujíma ma prosím vás informácia, koľko platilo vaše dieťa za školu v prírode (na komplet pobyt, strava, doprava a tak ďalej.)
Lebo u nás za 4 noci chcú 320€ !!!!!
( pozn. synovec absolvoval lyžiarsky ešte aj so skipasom za 190€. )

Strana
z2
gab1sol
5. apr 2025

@lusip dcéra ide v máji z BA do Trenčína. V cene majú hotel, plnú penziu, pitný režim, animátorov, autobus a aj storno poplatok. Cena je 295e.

jamidea
5. apr 2025

@lusip okolo 400e

mmte1234
5. apr 2025

Môj syn je prvák tiež bol v škole v prírode . Od Pondelka do Piatku a platili sme 50 eur. Tým ze je prvák mal dotáciu od štátu 150 eur. Tak sme len doplácali.

sidicek
6. apr 2025

@lusip to je suma ako za luxusný hotel

zanka777
6. apr 2025

@lusip my sme minulý rok platili 240€

ema22270
12. sep 2025

320e pytaju od nas tento rok ale bez tej dotacie - su tretiaci tak neviem preco nemozu vyuzit tu dotaciu a celkovo mi to pride strasne vela v dnesnej dobe teda...

ssnowwhitee
12. sep 2025
@ema22270

320e pytaju od nas tento rok ale bez tej dotacie - su tretiaci tak neviem preco nemozu vyuzit tu dotaciu a celkovo mi to pride strasne vela v dnesnej dobe teda...

@ema22270 dotáciu dostane dieťa len raz na prvom stupni, takže ak už bol v 1. alebo 2. triede v škole v prírode/plaveckom tak ju už nedostane. Všetko závisí od toho kam idú, my sme minulý rok doplácali 40€ ale boli niekde v lese kde nič nebolo a aj tak im bolo super. Chodili na túry a učiteľky im spravili super program.

ema22270
12. sep 2025
@ssnowwhitee

@ema22270 dotáciu dostane dieťa len raz na prvom stupni, takže ak už bol v 1. alebo 2. triede v škole v prírode/plaveckom tak ju už nedostane. Všetko závisí od toho kam idú, my sme minulý rok doplácali 40€ ale boli niekde v lese kde nič nebolo a aj tak im bolo super. Chodili na túry a učiteľky im spravili super program.

@ssnowwhitee praveze neboli, tak neviem preco, ze mozno o rok dostanu. Nejak sme to tam rodicia neriesili, ale myslim, ze mali ist teda vtedy, ked bude realna ta dotacia. Som to dnes nasla, ze vzdy sa dava dotacia pre nejaky dany rocnik, zalezi od skoly. Ale je to nejake zvlastne.

ssnowwhitee
12. sep 2025
@ema22270

@ssnowwhitee praveze neboli, tak neviem preco, ze mozno o rok dostanu. Nejak sme to tam rodicia neriesili, ale myslim, ze mali ist teda vtedy, ked bude realna ta dotacia. Som to dnes nasla, ze vzdy sa dava dotacia pre nejaky dany rocnik, zalezi od skoly. Ale je to nejake zvlastne.

@ema22270 o dotáciu žiada riaditeľ vždy rok dopredu, takže ak idú na jeseň 2025 , o dotáciu sa žiadalo v roku 2024. Ja pracujem v škole a peniaze/dotácia na školu v prírode pride vždy v januári a je jedno či idú žiaci do Švp v marci, júni alebo septembri...

ssnowwhitee
12. sep 2025
@ssnowwhitee

@ema22270 o dotáciu žiada riaditeľ vždy rok dopredu, takže ak idú na jeseň 2025 , o dotáciu sa žiadalo v roku 2024. Ja pracujem v škole a peniaze/dotácia na školu v prírode pride vždy v januári a je jedno či idú žiaci do Švp v marci, júni alebo septembri...

@ssnowwhitee ešte doplním ak napr. žiak neisiel do švp so svojou triedou kvôli tomu že nechcel, bol chorý a bolo možné storno a teda sa dotácia na neho nevyužila môže ísť do švp o rok s inou triedou ak je miesto.

ema22270
12. sep 2025
@ssnowwhitee

Viem, ze isli aj na jesen do skoly v prirode, ale tretiaci len jedna a nasi by isli v juni, tak neviem preco teda 🤷‍♀️ no uvidime mozno nam to este vysvetlia a zistime. Lebo asi by stihli o to poziadat..

Strana
z2