Chcem preložiť deti na inú školu
Poradíte chcem preložiť deti na inú základnú školu. Nejaké odôvodnenie ktoré zábere. Minulý rok nám povedali jedine ak bi sme sa prisťahovali.
mozes skusit ze ho sikanovali, posmievali sa ? neviem
Ja som sa bola raz v piatok vo februári pýtať v jednej ZŠ že by som chcela k nim dať dcéru...povedali ze môže nastúpiť hneď v pondelok, ale dala som ju až o týždeň neskôr. Nová škola vybavila všetko, v starej som nedala ani vedieť, že dcéra odchádza. Až kým im neprišiel papier z novej školy. Len sa opýtali na dôvod, povedala som ,oni povedali iný 😄 ak majú voľné miesto, nemal by byť problém.
Môžeš uviesť šikanovanie, vylúčenie z kolektívu, nespokojnosť s učiteľmi, riaditeľom. Hocičo.
Tak asi nejaký dôvod na zmenu školy máš, to človek nerobí len tak.. a ten by som aj povedala..
to ze vas nechcu vziat na inu skolu znamena ze maju plne stavy tried a vezmú vas len ako trvalobyvajucich. co na to nechapes? a vymyslas? evidentne vazny dovod nie je. tak si ho nevymyslaj lebo aj tak pridu na to ked tam deti budu ze si klamala...
Je úplne jedno aký dôvod. Keď miesto nemajú tak nemajú.
otazka: preco niekomu navrhujete, aby klamal? autorka nehovori nic o sikane atd.
Normalne im povedz dovod aky mas. Ja som maleho dala prec zo starej skoly na novu zo dna na den. Dovod bola šikana zo strany ucitelky a nie len mojho syna ale deti v triede ale iny rodicia to neriesili. “Deti musia vydrzat”.
ukaz im to, co si sem napisala, a vezmu aj teba
Určite si nevymýšľaj bájky o šikane v žiadnom prípade, ale pravdu.Casto sa ani nepýtajú, ale je pravda, že záleží od počtu žiakov a pod...či Ti ich zoberú.
Choď sa popýtať na novú školu a dúfam, že to chces až od septembra teraz Ti ju nezoberú.
V prvom rade zistit, či Vám ich zoberú. Ak ich prihlásite a riaditeľ vydá rozhodnutie o prijatí, zvyčajne nová skola zasiela starej na vedomie kópiu rozhodnutia a stará skola ho odhlási.