Chlap - učiteľ v prvej triede základnej školy
Caute, mali vase deti v prvej triede chlapa ucitela ? Nas maly bude mat ucitela a neviem ci sa mam tesit alebo obavat.... Dedinske chyry o nom su take neutralne, niekto chvali, ini vravia nic moc...
Ak ma niekto takuto skusenost, dakujem za postrehy a infosky 😉
Moj syn mal triedneho ucitela este v skolke....cely rok!!! 😎 Volal sa Mr. Gray. Bol to silny, zavality cernoch a mal velmi rad hudbu. S detmi robil vela roznych projektov a musim povedat, ze bol jeden z najoblubenejsich ucitelov v celej skolke. Ucil 4-rocne deti.
Na konci roka robili vzdy v skole program-Cirkus a on vzdy urobil so svojou triedou najlepsiu SHOW.... 😉
Teraz ma syn v skole sice triednu ucitelku ale na dalsich predmetoch ma 2-och muzov ucitelov.
Nevidim v tom ziadny problem.
Chlap- učiteľ prvákov, je to najlepšie, čo môže byť na začiatok...je to moja vlastná skúsenosť, pretože dcéru minulý rok, ako prvačku začal učiť chlap a bolo to perfektný vzťah, on z tých prvačikov, akosi ľahšie urobil tých žiakov, poslúchali ho na slovo, čo povedal pán učiteľ, to bolo sväté...mohla som ja doma povedať niečo ináč, nie, lebo pán učiteľ kázal takto! a bolo...
Dakujem vsetkym za reakcie. Pan ucitel (asi tak patdesiatnik) vyzera ze bude naozaj perfisny. Prijemny, deti si hned ziskal, nie je prehnane prisny... No, snad to takto bude aj dalej pokracovat 😉
Ale jednoznacne uz z toho nemam strach 😉