icon

Chodí vaše dieťa na základnú školu na Českej v Bratislave?

pimpulienka
29. mar 2017

Poprosim vas mile maminky o recenzie. Vdaka 😊

lucul
4. apr 2017

Nikto nic? Tiez by ma to zaujimalo

pimpulienka
autor
6. apr 2017

No nič zajtra ideme, uvidime, kde nas zoberu..

pietra
7. apr 2017

a co presne by vas zaujimalo?
Chodia mi tam obidve deti

pimpulienka
autor
11. apr 2017

@pietra ci ste spokojna, zapis sa mi zatial velmi pacil 😊 ucitelky su prijemne?

janna_1
11. apr 2017

Dnes bol zverejnený monitor piatakov z celej Bratislavy a ZŠ česká teda poriadne pohorela. Tak som z toho trošku v pomykove, že kde je chyba, či vo výučbe, nakoľko som túto ZŠ považovala za tú z tých lepších. Ale ako pardón, ZŠ českú predbehne ešte "preslávená" Riazanska ....

https://www.etrend.sk/ekonomika/vyberate-detom-...

jaaty
11. apr 2017

@janna_1 Ide však o výsledky z roku 2015.
Aktuálne výsledky sú uvedené na stránke školy: MAT 81,4, SJL 80,9.

adria88
11. apr 2017

@pimpulienka naša je štvrtáčka a zatiaľ to ide celkom dobre, nemáme nejaké výhrady voči škole... zatiaľ sme spokojní 😉

pietra
13. apr 2017

@pimpulienka podla mna neexistuej idealna skola 😀 Vzdy sa najde nieco, co by sa dalo zmenit (aspon z pohladu rodica). Ale tu su to podla mna malickosti. Cize ano, sme spokojni, keby som sa mala rozhodovat znovu, tak tam deti znovu dam.

pimpulienka
autor
29. apr 2017

@adria88
@pietra dakujem za odpovede, chcela by som sa este spytat ake su tam pani ucitelky a ci prvačikov prisne znamkuju? vsade pocuvam o tom, ake zle znamky ucitelia nemaju problem dat malym detickam, ktore maju i tak vela zmien naraz.. neviem si predstavit, ze ked dieta nieco nevie dostane v 1.triede znamku 5.. to je hrozna motivacia.

pietra
29. apr 2017

@pimpulienka od prvej triedy sa deti stretavaju s viacerymi ucitelmi, napr. na hudobnej, etickej/nabozenstve, anglictine. Znamkovanie prisne nie je podla mna. Hlavne prvy polrok. To vsak neznamena, ze ma dieta automaticky hned same jednotky.
Prvacke triedne ucitelky su vynikajuce

pimpulienka
autor
30. apr 2017

@pietra dakujem velmi pekne za odpoved. Lebo kde citam tam citam, ze znamkuju a celkom prisne samozrejme tym nechcem povedat, ze sa nemaju deti snazit, ale davat take zle znamky hned v zaciatkoch je strasne demotivujuce, kedze my si za svojich cias pamatame vcelicky a nie znamky. Ja mam doma tremistku, preto sa o to zaujimam a uz teraz mam z toho trosku hrozu. Uz sme tam prijate takze sa vytesujem a velmi pekne dakujem za odpoved 😊