Chodí vaše dieťa na základnú školu na Českej v Bratislave?
Poprosim vas mile maminky o recenzie. Vdaka 😊
No nič zajtra ideme, uvidime, kde nas zoberu..
a co presne by vas zaujimalo?
Chodia mi tam obidve deti
@pietra ci ste spokojna, zapis sa mi zatial velmi pacil 😊 ucitelky su prijemne?
Dnes bol zverejnený monitor piatakov z celej Bratislavy a ZŠ česká teda poriadne pohorela. Tak som z toho trošku v pomykove, že kde je chyba, či vo výučbe, nakoľko som túto ZŠ považovala za tú z tých lepších. Ale ako pardón, ZŠ českú predbehne ešte "preslávená" Riazanska ....
@pimpulienka naša je štvrtáčka a zatiaľ to ide celkom dobre, nemáme nejaké výhrady voči škole... zatiaľ sme spokojní 😉
@pimpulienka podla mna neexistuej idealna skola 😀 Vzdy sa najde nieco, co by sa dalo zmenit (aspon z pohladu rodica). Ale tu su to podla mna malickosti. Cize ano, sme spokojni, keby som sa mala rozhodovat znovu, tak tam deti znovu dam.
@adria88
@pietra dakujem za odpovede, chcela by som sa este spytat ake su tam pani ucitelky a ci prvačikov prisne znamkuju? vsade pocuvam o tom, ake zle znamky ucitelia nemaju problem dat malym detickam, ktore maju i tak vela zmien naraz.. neviem si predstavit, ze ked dieta nieco nevie dostane v 1.triede znamku 5.. to je hrozna motivacia.
@pimpulienka od prvej triedy sa deti stretavaju s viacerymi ucitelmi, napr. na hudobnej, etickej/nabozenstve, anglictine. Znamkovanie prisne nie je podla mna. Hlavne prvy polrok. To vsak neznamena, ze ma dieta automaticky hned same jednotky.
Prvacke triedne ucitelky su vynikajuce
@pietra dakujem velmi pekne za odpoved. Lebo kde citam tam citam, ze znamkuju a celkom prisne samozrejme tym nechcem povedat, ze sa nemaju deti snazit, ale davat take zle znamky hned v zaciatkoch je strasne demotivujuce, kedze my si za svojich cias pamatame vcelicky a nie znamky. Ja mam doma tremistku, preto sa o to zaujimam a uz teraz mam z toho trosku hrozu. Uz sme tam prijate takze sa vytesujem a velmi pekne dakujem za odpoved 😊

Nikto nic? Tiez by ma to zaujimalo