Čo dať triednej učiteľke na konci štvrtého ročníka?
Dobrý deň, čo by ste dali vy ?
Keď sa neskladate na spoločný darček, tak len kyticu, čokoládu.
ak im bola triedna cele 4roky, vacsinou sa rodicia poskladaju a kupuje sa nejaky spolocny darcek ....ak taka iniciativa zo strany rodicov nie je
tak ja som davala do darcekovej tasky velky Merci dezert, orchideu v crepniku a kavu, mali sme velmi dobru pani ucitelku, co ich ucila cely 1.stupen
My sme sa rodičia poskladali na spoločný darček - urobili sme spoločnú opekačku a tam dostala od nás náramok Pandora + 1 korálku. Triedna bola vekom do 30r. Pri vysvedčení už potom dostala len individuálne kvietky od detí.
My sme sa skladali a dali vyrobiť Fotoknihu. Každý jeden žiak mal dvojstranu. A košík s levanduľový mi výrobkami. Myslím 5 € dal každý 😉
@macilaci ako ta fotokniha je podla mna skvely napad a isto kazdu ucitelku potesi, taketo nieco, co jej proste ostane, kedze 4 roky s jednou triedou, to uz je teda celkom pekny cas
My sme kúpili spoločný darček prívesok a deti dali aj vlastné darčeky a kvietky
@klaudiaden áno. Bola veľmi šťastná, bola to jej prvá trieda😊
Ďakujem za tipy, ale zabudli sme spomenúť my sme maturanti :/ 🤣
mam znamu a ona je ucitelka .....a hovorila, ze najlepsi darcek, co raz dostala (podla nej) ze ziaci sa poskladali a kupili jej jednu vacsiu kyticu, jeden vacsi dezert dostala
a potom jej dali poukazku do nakupneho centra v hodnote nejakych 150eur, nech si kupi, co chce
ale napr. ja si pamatam, ked sme my koncili ako maturanti, nasa triedna bola dejepisarka
tak sme sa zlozila a jeden z darcekov bola nejaka kronika z historie, okrem toho tie kvety, kava, dezert
alebo nejaky darcekovy kos, aj ta fotokniha je podla mna mily darcek.....len treba zacat dostatocne vcas na tom pracovat, aby sa to vsetko stihlo
pripadne niektori rodicia sa myslim skladali na wellness pobyt, ale to podla mna je tazko sa trafit do vkusu pani ucitelky
My sme triednej dali zlatu retiazku (dostala to od nas ako darcek na stuzkovej) potom uz nic

kyticu, bonbonieru list s DAKUJEM