icon

Čo dať učiteľke na konci roka?

eri24
13. jún 2022
Čo dať učiteľke na konci roka?
Strana
z2
diaszoky
14. jún 2022

@hablko2 kto chce pcha sa kto nie nepcha sa

hablko2
14. jún 2022

@diaszoky už ako poviete…. Ja osobne som vďačná učiteľkám svojich detí a myslím si, že ten kvet alebo bonboniera ich z biedy nevytrhne… ako učiteľka čestne prehlasujem, že darovanie, resp. nedarovanie niečoho na konci roka neovplyvňuje moj vzťah k žiakom v budúcom školskom roku. Opakujem, že je to na žiakoch či rodičoch a nikto nič nepýta 😉

diaszoky
14. jún 2022

@hablko2 ani mna nezabijal kvietocek zo zahradky ale nosit dary to nieee odtial potial

lolita555
16. jún 2022

U nás vždy ide kytica bonboniéra,alebo také medovníky zdobené ,čo viem že sa zje a poteší oči kvetom,a mám istotu že to nebude založené v nejakej krabici ktorá bude aj tak časom vyhodená.

adkalu
16. jún 2022

@diaszoky ja nevnímam učiteľky mojich detí ako bohov, ale naozaj si ich vážim. Okrem toho co ich naučili si vážim hlavne to, ze sa o nich starajú, ze majú pekné slovo, záujem, úsmev, posranduju, pomojkaju, osetria bola ký a dokonca im utierali sopal, zadok... a to doslova. Toto nepatrí medzi ich povinnosti a ja si vážim, ze sú to ochotne kedykoľvek urobiť. Moje deti sa tešia a majú radi svoje učiteľky. Ja taktiež a som v práci spokojná, ze je o moje deti postarané a navyše takto nadštandardné. Nekupujem gyce, ale veľmi rada kúpim kyticu, dezert alebo nejakú drobnosť ako poďakovanie.

lenkalenka126
20. jún 2022

@eri24 my dávame darčekovú poukážku do knihkupectva a čaj

mamula20
Odpoveď bola odstránená
janage
20. jún 2022

Ja miesto kvetov sa snažím vymyslieť niečo iné z jednoduchého dôvodu. Nemáme záhradu a ak mám kúpiť kvet, ktorých má plno, po týždni sú KO a idú do smetí, je mi tých kvetov ľúto.
Ale niečo čo sa dá zjesť, nič veľké a megalomanske. Najviac sa mi zapáčili rôzne typy medov v malých baleniach. Napr. med so škoricou, so šípkami, s aroniou, s čučoriedkami, malinami, bazou atď. Vydrží to dlho, vždy beriem od slovenských výrobcov, je to zdravé, neroztopi sa v teple, nie je to lapač prachu. Ak by dostala aj 50, hodí do špajze a vyberá priebežne.

Strana
z2