Cvičné testy pre prvákov

mikulas3
7. dec 2015

na fore som prednedávnom našla v jednej diskusii odporúčania jednej šikovnej mamičky na stránky, na ktorých si môžu detičky precvičiť znalosti zo školy. Sme zatial prváci, ale bolo tam velmi vela stránok vypísaných aj z matemetiky aj zo slovenčiny - neviem to už vôbec nájsť.... ☹ pri tom príspevku, bolo aj vela lajkov, lebo to boli naozaj úžasné odporúčania... Môžete mi niečo také tu odporučiť ? Prípadne aj iné stránky... ? dakujem 🙂

kamisun1
10. jan 2016

Ahoj, moja mala je druhacka ale pocas celeho prveho rocnika som jej kazdy den tlacila testy z www.prvacibab.sk, su hrave a naucne zaroven .... teraz kazdeho z druhakov nasa super triedna pani ucitelka zaregistrovala na www.bezkriedy.sk a tam je toho vela a aj online .... mala si tak zvykla na toto " ucenie hrou", ze sama si sada k pc, aj pocas prazdnin .... pani ucitelka ju velmi chvali a dokonca mi povedala, ze nemusi tolko cvicit ☺....vyskusaj, urcite sa to aj vam zapaci

babulka82
10. jan 2016

@mikulas3 my mame nick a heslo na www.bezkriedy.sk a tam nam nasa pani učitelka dava ulohy a vsetko co preberaju a mozme si to vytlacit a pracovat stym.je to velmi dobre.skus tam pohladat

mikulas3
autor
13. jan 2016

@kamisun1
@babulka82 dakujem veľmi pekne dievčatá ! určite vyskúšame, máme kúpené rôzne zošity, matematiku aj slovenčinu, som ale chcela ešte nejaké typy, idem to prelúskať 🙂 vdaka ešte raz 🙂