icon

Dar pre učiteľku na koniec školského roka.

barboritta
20. jún 2019

Mamicky,ale hlavne pani ucitelky,ktore ste tu,aky darcek je vhodny na ukoncenie sk.roka?klasika kvietky,coko alebo nieco ine?aby pani ucitelka neniesla domov 5 salok,5 kozmetickych balikov atd...poradte

Strana
z3
janarochester
23. jún 2019

@lorela poukazka do knihkupectva...top top tooooop napad 🙂

janage
23. jún 2019

@0silvia0 a napr. mladsia davala cajik v takej darcekovej taske malej zhodou okolnosti s motivom triedy. A tu tasticku pani ucitelka doteraz pouziva na prenos veci z kabinetu do triedy. Tak potesilo. Mna tesi ak veci najdu svoje vyuzitie a nekoncia v kosi po par dnoch.

popa86
23. jún 2019

Som učiteľka v MŠ, momentálne na MD... pre mňa je krásne ďakujem a postískanie od dieťaťa. A ako darček pre pani učiteľku Vám určite bohato stačí kvietok či čokoláda. Pre mňa top orchidea v črepníku☺️. Poukážky, wellness je až moc
prehnané. Každá si predsa robí svoju robotu. Najviac ma však poteší, keď počujem pani učiteľka, naša/náš Vás má veľmi rád ...ďakujeme.

janage
23. jún 2019

@popa86 poukazka do martinusu je uz v cene od 5 e co myslim kvet stoji viac, tak v com je to prehnane? Maly medik, caj stoji 2, 3e. Nehovorime o drahych veciach. Ale o alternative k tomu kvetu😉

barboritta
autor
23. jún 2019

@popa86 ano,to je pekne. Len mysim to nejak vymysliet,alebo poslem pre dcery do skolky mamu.zas bt som revala ako trafena...

popa86
23. jún 2019

@janage áno, máš pravdu... med, čajík, mydielka... toto sú pekné darčeky v prijateľnej cene a určite potešia. Wellness a poukážky- myslela som také, kde sa celá trieda zbiera ( mala som to inak formulovať, moja chyba.... 😉

0silvia0
23. jún 2019

@janage píšeš samozrejme s dôrazom hlavne na tvoje dieťa, ale ostatné deti, ktoré prinesú len kvet alebo aj nič sa môžu cítiť trosku blbo, keď tam ostatné behajú s kreatívnymi nápadmi v darčekových taštičkach...
Mne je to celkom jedno, keď som mala ja deti malé, dávali sa len kvety, maximálne čokoláda. teraz mi to trochu pripadá ako preteky kreativnosti. Ale to je môj názor, vam to pripadá ok.

janage
23. jún 2019

@0silvia0 respektujem tvoj nazor. Ja nepovazujem darovanie kvetu za nedostatocne, ani nehodnotim rodicov, ktori sa takto rozhodnu. Ale nebydem sa ani riadit tym co davaju ini. V nasom okoli je to tak pol na pol. Mnohi uz hladaju alternativu k tej kvetinke. Neberu to ako preteky, ale moznost potesit ucitelku proste niecim inym. Prave preto ze roky sme tie kvety davali a videla som ako to konci, tak som sa rozhodla zvolit iny sposob. Nedavam nic drahe, exkluzivne ani si dieta darcek neoznazuje, ze je od neho.

jajka257
23. jún 2019

@0silvia0 no toto ako matka neriesim. Nechcem sa riadit ostatnymi rodicmi. Plus ako ucitelka viem, ze kvety, sice krasne, ale skoncia v kosi. Takze zariadime sa po svojom. Tento rok moja dcera konci 2.stupen. Na darcek sme zalozili cela trieda. A ver, ze ucitelka sa tesila. Dostala to, co ma rada. Poukazky do knihkupectva, Decatlonu a vela kvalitnej cokolady. A ani jediny kvet. Vsetci su spokojni a tesime sa, ze ma aj ucitelka trosku radosti.

jajka257
23. jún 2019

@jajka257 pardon, 1.stupen

mooonika1975
23. jún 2019

@jajka257 super, toto podobne som chcela aj ja

mooonika1975
23. jún 2019

@0silvia0 skôr ide o praktickosť, ako o kreativnost, ja mám veľa kvetov, ktoré mi za tri dni zvládnu, a to rozdam aj upratovačka, aj kuchárkam. Takže mne sa páčia darčeky ktoré zuzitkujem. Medu by som sa teda potešila. 😍

montemotherone
24. jún 2019

@barboritta kávička, nejaké voňavé mydielko... To sa minie vždy, aj keby toho bolo viac 😉 My sme raz dostali od maminy kupóny do kozmetického salónu (ona bola majiteľka) 😉 Jedna moja známa chodieva s kolegyňami na wellness, ktorý im všetkým raz ročne zaplatí jeden otecko .... Ale to už je iný level 😉
Inak nejaký domáci med, džemík... To je dobrý nápad. Raz som môjmu doktorovi priniesla džem, ktorý som práve dovarila. Na vrchnák som nalepila takú tú károvanú látku, uviazala motúzikom, dala pekný popisok... Doktor bol nadšený. Mal tam 3 druhy džemu. 100% bio 😉

montemotherone
24. jún 2019

@jajka257 moja sa tiež už niekoľko rokov skladá so spolužiakmi a vždy kúpia niečo hodnotnejšie. Teraz napríklad učiteľovi, ktorý ich učí geografiu kúpili stieraciu mapu https://www.ajtaci.sk/produkty/stieracie-mapy
Inak s tými kvetmi, má to aj ekologický rozmer. Tento "priemysel" so živými kvetmi decimuje v oblastiach kde sa pestujú veľa poľnohospodárskej pôdy, používa sa na ne množstvo pesticídov a obrovské množstvo vody, pričom často je tam nedostupná pre ľudí. Na Slovensku už existujú aj pestovatelia, ktorí sa zameriavajú na pestovanie prirodzených kvetov a spôsobom priateľským k prírode 😉

slnieckoma
24. jún 2019

My sme minuly rok dali belgicku cokoladu na vrchu susene kvety boli a k tomu naramok z prirodnych kamenov

mooonika1975
24. jún 2019

@montemotherone ťa stieracia mapa, to máte aj nejakú skúsenosť? Sa mi veľmi paci

montemotherone
24. jún 2019

@mooonika1975 áno, teraz som to pre dcérinu triedu kupovala. Predáva to u firma u nás v TN. Na linku všetko nájdeš, myslím že sú aj na FB, ak by si chcela nejakú recenziu

mooonika1975
24. jún 2019

@montemotherone ok,paci sa mi,super nápad . Dakujem

montemotherone
24. jún 2019

@mooonika1975 ja rozmýšľam nad mapou Slovenska. Toto leto chceme aktívnejšie pobehať hrady a zámky 🤔 Dcéra kupovala mapu sveta. Ten učiteľ je riadny cestovateľ 😉

mooonika1975
24. jún 2019

@montemotherone ja som tiež objednala Slovensko, tak nech to použije ako chce, či v škole alebo súkromné, tiež rada turistikuje

Strana
z3